Actes de Penyes amb Joan Laporta abans del Vila-real-Barça

Actes de Penyes amb Joan Laporta abans del Vila-real-Barça

El president, acompanyat d’una nodrida representació de la Junta Directiva del FC Barcelona, va assistir a un multitudinari sopar i van visitar la Penya Barcelonista Vila-real abans del partit de Lliga

Tal i com també s’ha dut a terme a Andalusia i a Galícia, el president Joan Laporta, ha volgut trobar-se amb els i les penyistes de la província de Castelló aprofitant el partit de Lliga que el primer equip disputa a Vila-real aquesta nit.

L’acte central d’aquesta trobada ha estat un multitudinari sopar per a més de 150 persones que representaven a 21 de les 29 penyes oficials de la zona. Al sopar, a més del president, han assistit el vicepresident Antonio Escudero i els directius Josep Ignasi Macià, Xavier Barbany i Àngel Riudalbas. Els directius van aprofitar aquest acte per tal d’intercanviar impressions i respondre preguntes dels assistents, amb la intenció de tenir una relació cada vegada més propera amb les penyes del territori i que sentin el Club més a prop.

En un gran ambient barcelonista, la comitiva blaugrana va estar rebuda pel president de la penya amfitriona, la Penya Barcelonista de Betxí, i president de la Federació de Penyes de Castelló, Joaquim Grífol, qui va agrair la visita de les autoritats barcelonistes. A més d’ells, no es van voler perdre aquest sopar el president de la Diputació de Castelló, Josep Martí i l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar.

Web1

Visita a la Penya Barcelonista Vila-real

El matí de dissabte, Joan Laporta, Antonio Escudero, Josep Ignasi Macià, Xavier Barbany i Àngel Riudalbas, han visitat la seu social de la Penya Barcelonista Vila-real, on han signat en el llibre d’honor de la penya i han desitjat que el partit de la nit acabi amb un resultat favorable pel Barça, com no podia ser d’una altra manera. El president de la penya, Francisco Marco, acompanyat d’alguns dels penyistes de Vila-real, han agrair la presència dels integrants de la Junta Directiva i van assegurar que estarian a l'estadi de La Cerámica per donar tot el seu suport a l’equip blaugrana.

La PB Vila-real va ser fundada fa 35 anys a aquesta localitat castellonenca i és una de les entitats que compta amb més associats dins de la seva zona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut