La Junta Electoral proclama Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa candidats a la presidència del Club

La Junta Electoral proclama Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa candidats a la presidència del Club

Durant el període de validació de signatures, Emili Rousaud decideix retirar-se del procés electoral

La Junta Electoral s’ha reunit aquest dijous a l’Auditori 1899 del Camp Nou per proclamar els candidats definitius a les eleccions presidencials del FC Barcelona que estan convocades per al diumenge 24 de gener.

Un cop acabat el procés de validació de les signatures presentades, la Junta Electoral, formada per Xavier Guixeres, com a president, Jordi Aranda, Antonio G. Bermúdez, Josep M Balart , Jesús Valdés i Josep Maria Mir, com a secretari, ha proclamat Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa candidats oficials a la presidència del FC Barcelona, ​​tal i com estableix l’article 48.5 dels Estatuts del Club.

Durant el període de validació de signatures, el soci Emili Rousaud ha anunciat a la Junta Electoral la seva decisió de retirar-se del procés electoral.

Tot seguit us detallem els resultats d’aquest procés de validació:  

JOAN LAPORTA I ESTRUCH
Signatures presentades: 10.272
Signatures vàlides: 9.625

VÍCTOR FONT I MANTÉ
Signatures presentades: 4.713
Signatures vàlides: 4.431

ANTONI FREIXA I MARTÍN
Signatures presentades: 2.822 
Signatures vàlides: 2.634

La Junta Electoral també ha volgut agrair la tasca que han dut a terme els empleats del Club, els pèrits cal·ligràfics i els interventors dels socis aspirants al llarg d’aquests dies, i la feina realitzada pel Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter, i el notari Gerardo Conesa en la validació de tot el procés.

Després de la proclamació de candidats, demà divendres 15 de gener comença la campanya electoral que culminarà amb la jornada de votacions del diumenge dia 24.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut