Comunicat conjunt de la mesa de negociació salarial del FC Barcelona

Comunicat conjunt de la mesa de negociació salarial del FC Barcelona

Les parts han assolit un principi d’acord que permet fer un ajust del cost salarial de la temporada vigent

Els representants del Club i dels jugadors que integren la mesa de negociació dels ajustos salarials del FC Barcelona, conscients del gran interès i preocupació amb què tot el barcelonisme segueix els treballs d’aquesta Comissió, fan públic aquest comunicat conjunt per informar del següent:

  • En el dia d’avui les parts han assolit un principi d’acord que permet fer un ajust del cost salarial de la temporada vigent, per import de 122 milions de retribucions fixes, al qual s’addiciona el diferiment durant 3 anys de les retribucions variables d’aquesta temporada, pressupostades en una xifra aproximada de 50 milions d’euros.
  • Aquest principi d’acord queda pendent de ratificació en els propers dies per part del col·lectiu de jugadors i tècnics afectats.
  • L’acord, cas que es ratifiqui, suposarà una fita de gran transcendència per tal de reconduir la situació econòmica actual.
  • Que ambdues parts reconeixen el gran esforç que s’ha hagut de fer per assolir aquest principi d’acord i se’n feliciten.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut