Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta Directiva, reunida aquest dimarts en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents

Felicitació equip femení i equip d’hoquei sala

La Junta Directiva vol expressar la seva felicitació a l’equip femení de futbol per la consecució de la primera edició de la Supercopa d’Espanya, en superar la Reial Societat a la final disputada aquest diumenge a Salamanca; i a l’equip d’hoquei sala que es va proclamar campió d’Espanya, després de vèncer el Complutense a la final celebrada a Gran Canària.

Nomenament d’una nova membre de la Comissió de Disciplina

La Junta Directiva ha aprovat el nomenament de Sònia Cano com a nova membre de la Comissió de Disciplina del Club, en substitució de Salvador Bartolomé, que va deixar la Comissió el mes d’octubre passat.

Nascuda a Barcelona l’any 1978, és sòcia del FC Barcelona des de l’any 2010, amb el número 105.388. És Doctora en Dret per la Universitat de Barcelona, i, des de l’any 2003 combina l’exercici de la professió amb la docència, com a professora associada de Dret Processal a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona.

Aprovació del Pla de Sostenibilitat

Després d’uns mesos d’anàlisi i diagnòstic sobre l’impacte social i ambiental de l’activitat del Club, la Junta Directiva ha aprovat que en el decurs dels pròxims mesos es posi en marxa un Pla Estratègic de Sostenibilitat amb l’objectiu d’establir els fonaments per a desenvolupar i implementar una estratègia i una cultura de sostenibilitat a tota l’organització.

Des del punt de vista del diagnòstic, el Club presenta un bon rendiment social i mediambiental en qüestions que s’adrecen a través d’estructures com la Fundació Barça, el Barça Innovation HUB, la Masia, o l’Espai Barça.

A partir d’ara cal assegurar les bases operatives i estratègiques per avançar cap a la màxima sostenibilitat d'una entitat dirigida, també, des del punt de vista del desenvolupament social i ambiental de futur.

Aprovació de la Barça Academy PRO Miami

La Junta Directiva ha aprovat la creació de la seva segona Barça Academy PRO als Estats Units, a la ciutat de Miami. Així se suma a la que ja funciona a Nova York, a Long Island. Les Barça Academy PRO estan gestionades directament pel Club, tant a la part esportiva com a l’econòmica.

La Barça Academy PRO Miami tindrà un total de tres seus repartides per la ciutat, per afavorir l’apropament a un gran nombre de jugadors del centre urbà i de les seves rodalies. Es tracta de l’onzè projecte que el Club tindrà als Estats Units, que és el país amb més seus de la Barça Academy.  A hores d’ara hi ha 53 Barça Academy repartides per tot el món, més de 180 Barça Academy Camps i més de 50 Barça Academy Clínics. El Club és present en un total de 56 països, i compta amb la participació de 45 mil nens i nenes entre totes les activitats promogudes.

Presentació de l’informe sobre l’impacte econòmic del FC Barcelona

La Junta Directiva ha estat informada sobre l’acte en què es presentaran els resultats de l’estudi d’impacte econòmic del FC Barcelona elaborat per la consultora PriceWaterhouseCoopers (PwC).  Aquest informe serà presentat demà a la seu de Foment del Treball Nacional, i comptarà amb la presència del president Josep Maria Bartomeu.

Abonaments Llista d’Espera

La Junta Directiva ha aprovat, com cada any, que els abonaments que han estat donats de baixa per impagament siguin oferts als socis de la llista d’espera d’abonament i per ordre d’inscripció. Aquest any el nombre d’abonaments donats de baixa és de 161.

Aquests abonaments seran vàlids a partir de la temporada 2020/21, i aquells socis que no es presentin o renunciïn a les localitats proposades, causaran baixa a la llista d’espera. Un cop es completi el procés, s’actualitzarà la nova numeració de la llista d’espera, que es podrà consultar al lloc web del Club.

Des de la temporada 2011/12 s’han assignat un total de 2.927 localitats. Aquesta xifra representa el total de les baixes per impagament en el decurs d’aquestes nou temporades, així com les baixes generades per l’actualització del cens de socis de la temporada 2014/15 que, excepcionalment, va generar un total de 1.038 abonaments disponibles.

Acte de suport als damnificats pel coronavirus a la Xina

La Junta Directiva ha acordat que aquest dissabte es dugui a terme un acte en solidaritat i suport a la població xinesa i a tots els afectats per l’epidèmia del coronavirus que s’ha declarat en aquest país. Aquesta acció, que es durà a terme en el marc del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Getafe CF al Camp Nou, també té com a objectiu sensibilitzar sobre la no exclusió de qualsevol persona en relació al seu origen, ètnia, o raça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut