Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

Repàs a les qüestions tractades en la Junta Directiva del FC Barcelona d'aquest dimarts

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària al Camp Nou, ha tractat sobre les qüestions següents:

Felicitació a Yulimar Rojas i Alex Quiñónez per les seves medalles al Mundial d’atletisme

La Junta Directiva vol expressar la seva felicitació als atletes del Club Yulimar Rojas, per la medalla d’or a la prova de triple salt, i Alex Quiñónez, per la medalla de bronze dels 200 metres, aconseguides en el passat Campionat del Món d’Atletisme disputat a Doha. Amb aquest èxit, Yulimar Rojas suma el seu quart títol mundial de triple salt i es converteix en l’esportista del Barça en actiu amb més campionats del món, conjuntament amb Sergi Fernández i Sergi Panadero del primer equip d’hoquei patins.

Valoració de l’Assemblea Ordinària de Socis Compromissaris

La Junta Directiva ha valorat positivament el desenvolupament de l’Assemblea Ordinària de Socis Compromissaris perquè va representar un exercici que reforça la vocació profundament democràtica del Club, ja que per primera vegada es va poder debatre i votar un punt de l’ordre del dia inclòs a instància d’un col·lectiu de socis. 

En tot cas, més enllà del resultat de la votació, la Junta Directiva referma el seu compromís per continuar treballant amb l’objectiu de dotar-se del vot electrònic i de tots els instruments al seu abast per promoure la màxima participació dels socis en la vida del Club.

D’altra banda, la Junta Directiva vol expressar la seva satisfacció per l’ampli suport dels socis compromissaris, tant al tancament de la temporada 2018-2019, com al pressupost de la temporada 2019-2020.

Reubicació dels socis abonats als partits de la UEFA Champions League

La Junta Directiva ha estat informada sobre la campanya de reubicació dels socis abonats que no poden ocupar les seves localitats en el decurs del partits de la UEFA Champions League. Recordem que des de l’any 2015 el Club va decidir que les 1.700 localitats de tribuna que ha de posar a la disposició de la UEFA per exigència de la seva reglamentació, afectessin, de manera rotatòria i per tant de forma diferent, als socis abonats d’aquesta zona. Per això es van repartir totes les boques de tribuna de l’espai afectat en set pastilles, i es va aplicar un descompte d’un 15% sobre el preu de l’abonament als socis afectats en cada temporada. Amb aquesta mesura s’ha aconseguit que aquesta afectació s’hagi repartit de manera equitativa entre tots els socis abonats de tota la zona central de tribuna. D’acord amb el calendari d’obres previst a l’Espai Barça, la inauguració de la nova graderia suposarà la finalització d’aquestes afectacions i coincidirà amb la darrera pastilla per reubicar.

Acord de patrocini amb SEBANG

La Junta Directiva ha ratificat l’acord de patrocini amb SEBANG, la companyia líder en fabricació de bateries de Corea del Sud, per un període de tres anys. Aquest és el segon acord de patrocini del Club amb una empresa coreana, i s’insereix en l’estratègia d’internacionalització del club a la regió ja que, a banda de Corea del Sud, també inclou Vietnam i Malàisia. 

Condicions especials per a tots els socis a les Barça Store

La Junta Directiva ha estat informada dels detalls de la nova campanya impulsada des del Club consistent en la promoció que ofereix a tots els socis un 40% de descompte en la compra de la primera samarreta del primer equip del Barça, personalitzada amb el número i nom que determini cada soci i el distintiu de Campions de Lliga 2018-2019.

Els socis interessats han de fer la seva inscripció 'on line' entre el 8 i el 20 d'octubre, i passar a comprar-la entre l’11 i el 25 de novembre a les botigues del Camp Nou, Passeig de Gràcia, La Roca o Canaletes.

Aquest descompte serà aplicable a tots els socis per a una única compra i per accedir a la promoció i rebre el corresponent bonus de compra personalitzat, els socis interessats hauran de fer prèviament la seva inscripció en un registre on-line entre el 8 i el 20 d'octubre, a través de l’enllaç publicat al web del Club.

Un cop efectuada la inscripció, el soci rebrà a partir del 23 d’octubre un missatge amb un cupó vàlid per anar a comprar la samarreta entre l’11 i el 25 de novembre a les botigues del Barça anteriorment esmentades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut