Gran ambient festiu a la Fan Zone del FC Barcelona a Sevilla

Gran ambient festiu a la Fan Zone del FC Barcelona a Sevilla

El punt de trobada de l’afició barcelonista ha rebut blaugranes ha reunit un total de 12.047 persones abans de la final del Benito Villamarín

El FC Barcelona i els seus aficionats han tenyit Sevilla de blaugrana abans de la gran final de la Copa del Rei. Els més de 18.000 blaugranes desplaçats en tren, autocar, avió i vehicles privats s’han fet notar a la capital andalusa, on des de primera hora del matí han començat a crear ambient. Des de la Giralda, la Torre del Aro o la Plaça Espanya, passant pel barri de Triana entre altres zones emblemàtiques de la ciutat.

Però si una zona de Sevilla ha estat coberta amb els colors del Barça ha estat la Barça Fan Zone Estrella Damm, habilitada per a l’ocasió i situada a només 400 metres al sud del Benito Villmarín, al costat de la Ciudad Deportiva bètica Luis del Sol. Un total de 12.047 persones s'han apropat a la Fan Zone, un lloc immillorable per passar el dia i gaudir de la zona de restauració i dels diferents jocs i activitats, com ara pintar un grafit, fer cromos amb la cara dels aficionats com si fossin jugadors del Barça i practicar els xuts de porteria i els tocs de cap. La pista de Street Football, però, s’ha emportat bona part de l’atenció dels aficionats, que han volgut posar-se per un moment en la pell dels homes d’Ernesto Valverde amb partidets sota el sol de Sevilla.

La Fundació Barça i 'FutbolNet', presents a la Fan Zone                                                                                

Precisament aquest espai ha estat l’escenari que ha acollit la celebració d’una activitat desenvolupada amb metodologia FutbolNet, que han efectuat joves beneficiaris del programa Save the Children durant el matí. El vicepresident primer del Club i de la Fundació, Jordi Cardoner, hi ha estat present, així com el membre de la Junta Directiva Pau Vilanova.  

El Show de Barça TV amenitza el dia

La Fan Zone, a més, ha tingut com a punt neuràlgic un espai habilitat per al programa especial de Barça TV, fet íntegrament des de l’escenari del recinte. Durant sis hores, les actuacions de Gemeliers, Ana Mena i Arnau Griso, així com diferents sessions de Djs, han posat música a la Fan Zone. Al llarg de la jornada, i en el mateix escenari, s’han entrevistat persones relacionades amb el món de l’espectacle, com ara India Martínez, Marwan, Arturo Valls, Andrea Duro, Manel Fuentes, Pino Sagliocco o el model Juan Betancourt. També s’ha comptat amb la presència de diferents legends del Barça, com l’entrenador Chapi Ferrer i els jugadors Juan Carlos Rodríguez, Jon Andoni Goikoetxea i Hristo Stóitxkov, molt corejat i aplaudit per la gent, que abans han fet un Meet&Greet amb els fans.

Tot plegat per dotar d’ambient la prèvia de la gran final de Copa, a l’Estadi Benito Villamarín, que acollirà els més de 18.000 blaugranes a les seves grades. Passi el que passi després, el dia viscut ja no l’apaga ningú.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut