Un 'tifo' motivador i l’activitat de la Barça Fan Zone Estrella Damm animaran la prèvia a la final de Copa

Un 'tifo' motivador i l’activitat de la Barça Fan Zone Estrella Damm animaran la prèvia a la final de Copa

Actuacions musicals, activitats lúdiques, entrevistes, una pista de Street Football i serveis de restauració i begudes ocuparan l’espai de trobada dels aficionats barcelonistes a Sevilla

El lema de la campanya Tots Units. Som-hi Barça que s’ha llançat des del Club per a la final de la Copa del Rei serà el missatge que figurarà en el tifo que es desplegarà per animar l’equip abans de l’inici del partit contra el València CF d’aquest dissabte a l’estadi Benito Villamarín (21.00 h).

Juntament amb el tifo, es repartiran banderes barcelonistes entre els seguidors presents a la final, que ompliran de color blaugrana tot el Gol Sud, on estarà situada l’afició del Barça, a l’hora d’acompanyar l’equip en sortir al terreny de joc, celebrar els gols barcelonistes o en els moments més transcendents de la final.

Barça Fan Zone Estrella Damm

Els seguidors del FC Barcelona que es trobin el proper dissabte a Sevilla disposaran una temporada més de la Barça Fan Zone Estrella Damm, un espai destinat a amenitzar la jornada i fer viure amb intensitat la prèvia de la final.

La Barça Fan Zone Estrella Damm estarà situada a només 400 metres al sud de l’estadi Benito Villamarín, al costat de la Ciudad Deportiva bètica Luis del Sol. La zona ocuparà un solar entre les avingudes Itàlia/Holanda/Jerez. L’horari d’obertura de la Fan Zone serà de 10.00 a 18.30 hores, i els actes d’animació començaran a les 11 hores. L'espai d’aparcament d’autocars estarà situat al llarg de l’avinguda Itàlia.

Esquema de la Barça Fan Zone Estrella Damm de la final de la Copa del Rei a Sevilla
Esquema de la Barça Fan Zone Estrella Damm de la final de la Copa del Rei a Sevilla

Actuacions i animació

Entre les 11.00 h i fins a les 17.00 h, l’escenari central de la Barça Fan Zone Estrella Damm acollirà el Show de Barça TV, que anirà alternant les actuacions musicals amb diferents entrevistes. Entre les actuacions ja confirmades hi ha Gemeliers, Ana Mena i Arnau Griso, així com diferents sessions de DJ. Des del mateix escenari, al llarg de la jornada també s’aniran entrevistant persones relacionades amb el món de l’espectacle com India Martínez, Marwan o Arturo Valls, i es comptarà amb la presència de diferents legends del Barça, com el mateix entrenador Chapi Ferrer, que també signaran autògrafs als aficionats.

Per fer més amena l’espera fins a l'hora del partit, els aficionats podran participar en diferents jocs i activitats: podran buscar l’encert dels seus xuts, ser protagonistes dels photocalls instal·lats per a l’ocasió, elaborar els seus grafits i altres accions lúdiques, a més de l’activitat futbolística de la pista de Street Football.

Fundació Barça amb FutbolNet

La Fundació Barça també estarà present a la Fan Zone Estrella Damm, amb la celebració d’una activitat que es desenvoluparà amb metodologia de FutbolNet i que efectuaran joves beneficiaris dels programes de Save the Children a la pista de Street Football de les 11 a les 13 h. Al final de l’acció de la Fundació Barça es comptarà amb la presència del vicepresident primer del Club i de la Fundació, Jordi Cardoner, que visitarà l’espai de la Fan Zone Estrella Damm.

L’espai de trobada de l’afició blaugrana també comptarà amb un ampli recinte dedicat a la restauració i servei de begudes, i per la zona es podran trobar diferents Food Trucks que completaran l’oferta gastronòmica.

Programació especial de Barça TV

Barça TV oferirà en directe un programa especial de tota l’activitat de la Barça Fan Zone Estrella Damm des de les 11.00 h fins a les 17.00 h, presentat per Edgar Fornós i Cristina Collado, que també es podrà veure per streaming al web del Club.   

La programació corresponent a la final de Copa també inclourà un especial Marcador, que informarà de tota la prèvia del partit des de les 18.30 a les 21.00 h, hora en què començarà la final i es donarà pas al programa Barça en joc.

Mapa d'accés a la Fan Zone de la Copa
Mapa d'accés a la Fan Zone de la Copa

Accés a l’estadi

Els aficionats blaugrana ocuparan la zona sud de l’estadi, i l’accés dels aficionats del Barça que arribin a l’estadi des de la Fan Zone Estrella Damm caldrà efectuar-lo a peu a través de l’avinguda Jerez fins a arribar, en un recorregut de cinc minuts, a l’accés del perímetre de l’estadi del Gol Sud. L’obertura de portes de l’estadi es farà efectiva a les 18.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut