El consolat de Suïssa escull l’Spotify Camp Nou per celebrar un dels actes del seu 175è aniversari

El consolat de Suïssa escull l’Spotify Camp Nou per celebrar un dels actes del seu 175è aniversari

L’esdeveniment ha servit com a comiat dels cònsols sortints i ha permès reforçar els lligams sentimentals amb el país natal del fundador del Club, Joan Gamper

La vinculació del Barça amb Suïssa és especial perquè aquestes terres europees van veure néixer, concretament a la ciutat de Winterthur el 1877, el fundador del Club, Joan Gamper. Aprofitant aquest íntim lligam, el consolat general de Suïssa a Barcelona ha escollit l’Spotify Camp Nou com a seu d’un dels actes del 175è aniversari d’aquest òrgan, que se celebra al llarg del 2022.

L’esdeveniment va tenir lloc aquest dijous 21 de juliol a l’Estadi i va comptar amb la participació del directiu del FC Barcelona, Josep Maria Albert; l’ambaixador de Suïssa a Espanya i Andorra, Han Peter Mock; el cònsol general de Suïssa a Barcelona, Beat Kaser; la cònsol de Suïssa a Barcelona, Liliana Pescini; la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina, i el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent.

MGA_6239

La trobada va servir com a festa de comiat de la cònsol actual de Suïssa a Barcelona, Liliana Pescini, i del cònsol general de Suïssa a Barcelona, Beat Kaser, que van estar acompanyats del seu equip, juntament amb altres convidats del món diplomàtic i polític del país. Gairebé dues-centes persones van assistir a aquest acte que es va desenvolupar entre les instal·lacions del Museu i la zona de terreny de joc de l’Estadi. Durant els parlaments, el directiu Josep Maria Albert va recordar els orígens de Gamper i la importància que tenen la seva figura i els seus valors per al FC Barcelona; un llegat que ha fet del Club una entitat oberta i democràtica, referent a nivell internacional.

Durant aquest any d’aniversari, el consolat general de Suïssa a Barcelona vol destacar amb esdeveniments com el d’aquest dijous els valors que caracteritzen Suïssa en diversos àmbits com el tecnològic, l’innovador, l’econòmic o l’esportiu, com en aquest cas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut