La segona ‘masterpiece’ del FC Barcelona ‘Empowerment’ inspirada en Alexia Putellas s’ha adquirit per 300.231,36 $ a la subhasta a OpenSea

La segona ‘masterpiece’ del FC Barcelona ‘Empowerment’ inspirada en Alexia Putellas s’ha adquirit per 300.231,36 $ a la subhasta a OpenSea

Amb l’adquisició de la peça, el comprador, a més de ser l'únic propietari de l'NFT, gaudirà d'una sèrie d'experiències prèmium, especialment centrades en el món del futbol femení

El segon NFT de la història del Club de la col·lecció masterpiece s’ha venut per 300.231,36 $ a una subhasta digital a OpenSea. Es tracta d’una obra d'art digital que té Alexia Putellas com a protagonista i que ret homenatge a un moment que es recordarà sempre i que ja forma part de la història del Club: la semifinal de la Lliga de Campions femenina contra el Wolfsburg, el 22 d'abril del 2022, on un rècord de 91. 648 espectadors van presenciar la victòria del Barça. Juntament amb l’NFT d'Empowerment, el comprador també ha adquirit un seient físic extret de l'Spotify Camp Nou, decorat amb un retrat de Putellas del reconegut artista català Òscar Tusquets i signat per la mateixa jugadora. El mètode de pagament ha estat en criptomoneda (ETH a Polygon).

La subhasta a OpenSea, el mercat líder de col·leccionisme digital que ofereix la millor experiència i garanteix la màxima seguretat, va començar en línia el 26 de juny a les 16 hores i ha culminat aquest dimecres 28 de juny a les 16 hores amb la venda de l’obra d’art digital titulada Empowerment. Els usuaris han mostrat el seu interès en l’NFT i hi ha hagut expectació en les últimes hores fins abans de donar per acabada la subhasta. El segon NFT de la història del FC Barcelona de la col·lecció masterpiece ha comptat amb la col·laboració de World of Women i l’artista Rhi Madeline, que ha creat una obra que simbolitza la transformació i que és un catalitzador de progrés.

El propietari de l’NFT gaudirà d’experiències 100% Barça

Amb l’adquisició d’Empowerment, el comprador, a més de ser l'únic propietari de l'NFT, gaudirà d'una sèrie d'experiències prèmium, especialment centrades en el món del futbol femení. Els beneficis de l’NFT inclouen un Meet & Greet amb Alexia Putellas, que ofereix una oportunitat personal per conèixer la millor jugadora del món, i un parell de botes de futbol signades. A més, el propietari d'Empowerment rebrà també un seient físic extret de l'Spotify Camp Nou, decorat amb un retrat de Putellas del reconegut artista català Òscar Tusquets i signat per la mateixa jugadora.

La segona obra d’art d’una col·lecció de deu NFT

Empowerment és el segon NFT d'una col·lecció de deu obres que es presentaran progressivament, protagonitzades per moments i llegendes del FC Barcelona que han marcat un abans i un després en la història del Club. La primera peça de la col·lecció, In A Way, Immortal, de Johan Cruyff, es va presentar el juliol del 2022, i recrea el llegendari moment de Johan Cruyff a l'Estadi quan, el 22 de desembre del 1973, l'icònic jugador holandès va “volar” per marcar un gol crucial contra el porter de l'Atlètic de Madrid Miguel Reina. Aquesta es va vendre el 29 de juliol del 2022 en una subhasta en viu a Sotheby’s, Nova York.

La col·lecció respon a una clara aposta estratègica del Club per adoptar la tecnologia i la innovació i, alhora, crear moments culturals inoblidables amb l'objectiu d'educar, però també d’inspirar els seguidors millennials, xennials i de la generació Z, entre d'altres. El projecte també es proposa redefinir els NFT, i crear un producte experiencial prèmium. Aquest projecte és el primer des del recent llançament de Barça Vision, una nova plataforma del Club per crear iniciatives Web3, NFT i metavers per revolucionar l'experiència dels aficionats del Barça amb les tecnologies emergents més innovadores.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut