Nou candidats culers a l’Equip de l’Any de la UEFA

Nou candidats culers a l’Equip de l’Any de la UEFA

Leo Messi i vuit jugadores del Femení (Sandra Paños, Mapi León, Marta Torrejón, Kheira Hamraoui, Alexia Putellas, Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso i Asisat Oshoala) opten a ser-hi

La UEFA ha desvetllat els seus candidats per als Equips de l’Any del 2020 tant a les categories masculina com femenina. El FC Barcelona hi té representació en totes dues, amb Leo Messi com a únic representant dels nominats masculins i un total de vuit jugadores entre les candidates femenines: Sandra Paños, Mapi León, Marta Torrejón, Kheira Hamraoui, Alexia Putellas, Caroline Graham Hansen, Jenni Hermoso i Asisat Oshoala.

Messi: 15a nominació

Per a Leo Messi no és cap novetat figurar en aquesta llista. De fet, suma ja 15 nominacions per a aquest guardó, havent assolit la fita de pertànyer a l’Equip Ideal de l’Any en un total de 10 cops. Hi ha marge per votar fins al mes de gener, quan se sabran els dos equips de somni triats pels fans. 

Femení: tercer equip amb més candidates

La categoria femenina del premi és una novetat d’enguany de la UEFA. Les vuit nominades del conjunt de Lluís Cortés situen el Barça com el tercer equip amb més finalistes, només superat pels dos últims finalistes de la Champions, l’Olympique de Lió (13) i el Wolfsburg (11).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut