Roger Grimau

ENTRENADOR

2310_Fitxes_BASQUET_RS505937_2324 BAR ROGER GRIMAU ENTRENADOR 2
Després de convertir-se en llegenda com a jugador i de passar diversos anys com a tècnic a les categories inferiors del Barça, Grimau agafa les regnes del primer equip

Roger Grimau, nascut a Barcelona el 14 de juliol de 1978, es converteix en entrenador del Barça de bàsquet l'estiu del 2023, després de diversos anys com a tècnic i assistent a les categories inferiors del Club. 

D'aquesta manera, Grimau completa el cicle, ja que com a jugador va ser culer des del 2003, quan va arribar procedent del Lleida, fins al 2011. Al Barça es va convertir en capità i va aixecar un total de 10 títols: una Eurolliga, tres Copes del Rei, dues Supercopes d'Espanya i quatre Lligues. Posteriorment va passar pel Bilbao Basket, abans de retirar-se al Manresa.

Després de la seva marxa de les pistes, va començar la seva carrera com a entrenador al JAC Sants, club on es va formar com a jugador. Més tard, del 2018 al 2021, va passar a ser entrenador assistent del Barça Atlètic, i en les dues temporades següents es va convertir en el tècnic principal del filial culer a la Lliga EBA, així com del Junior blaugrana.

Lloc de naixement
Barcelona
Data de naixement
14/07/1978
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut