Vitor Faverani: “No podia deixar escapar aquesta oportunitat”

Vitor Faverani: “No podia deixar escapar aquesta oportunitat”

El nou pivot del Barça Lassa, que ha completat aquest dilluns el seu primer entrenament sota les ordres de Bartzokas, es mostra molt il·lusionat

Vitor Faverani s’ha exercitat per primer cop amb el Barça Lassa. El primer equip ha arribat aquest dilluns al migdia procedent de Tenerife i s’ha exercitat a la Ciutat Esportiva, en el que ha estat el primer entrenament del pivot Vitor Faverani. L’exjugador de l’UCAM Múrcia ha saludat un per un els seus nous companys i ha atès Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

“Si sóc sincer, no pensava en què arribés aquesta oportunitat. Estava molt content a Múrcia, però ha aparegut aquesta opció. A qualsevol jugador li agradaria jugar al Barça i no ho volia deixar escapar”, comenta Faverani, que lluirà el dorsal ‘13’ amb el club blaugrana.

Rebot i joc interior

El nou pivot del Barça Lassa ha disputat aquesta temporada un total de 25 partits amb l’UCAM Múrcia, 15 a la Lliga Endesa (9.7 punts i 4.5 rebots en 21 minuts) i 10 a l’Eurocup (11 punts i 4 rebots en 21 minuts).

I com és Faverani? “Crec que puc aportar en defensa, en el rebot, força a la pintura i joc d’esquena a cistella. Però intentaré donar tot el que em demani l’entrenador".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut