Doble presentació al Palau Blaugrana

Doble presentació al Palau Blaugrana

Kévin Seraphin i Adrien Moerman han estat presentats com a nous jugadors del Barça Lassa i han mostrat la seva satisfacció per estar al Club

El FC Barcelona ha presentat Kévin Seraphin i Adrien Moerman al Palau Blaugrana. Els dos jugadors francesos han estat acompanyats pel directiu responsable de la secció, Joan Bladé, el director de l’Àrea d’Esports Professionals, Albert Soler, i el mànager Nacho Rodríguez. Els nous reforços complementaran les posicions de ‘5’ i ‘4’ dels barcelonistes aportant característiques diferents a l’equip. “Seraphin pot aportar joc ofensiu sota cistella i contundència, mentre que Moerman té facilitat per obrir el camp i deixar espais lliures per al joc interior”, ha explicat Nacho Rodríguez. 

Seraphin ha mostrat la seva predisposició a jugar al Barça des del primer moment: “Ni m’ho vaig pensar quan em van trucar per venir al Barça”. El pivot, que vestirà el número ‘1’, es veu amb confiança per aportar experiència i motivació als seus companys, i se sent capaç d’adaptar-se a l’estil de joc i a la dinàmica de l’equip. El jugador francès ha assegurat que al Barça Lassa hi ha molt bons jugadors: “Tenim un gran equip i un gran entrenador”, ha assegurat. “Tot i que quedi un gran camí, acabarem guanyant. Penso que tot és possible”, ha afegit el pivot blaugrana.

Moerman comparteix la idea del seu company: “Podem guanyar l’Eurolliga ja que tenim un equip molt potent”. Per ell “és un honor estar al Barça”. “Espero ajudar a aconseguir com més títols millor”, ha assegurat. El jugador francès treballa perquè la seva adaptació continuï anant per bon camí i ha deixat constància de la seva bona relació amb l’entrenador, Sito Alonso, i de la facilitat amb què s’ha integrat a l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut