El Barça Lassa aconsegueix la Copa del Rei número 24

El Barça Lassa aconsegueix la Copa del Rei número 24

Amb el triomf davant el Reial Madrid a la final al Gran Canària Arena, els barcelonistes sumen un nou títol més al seu palmarès i tornen a aconseguir un trofeu que es resistia des del 2013

Quatre partits ha necessitat Svetislav Pesic per tornar a guanyar títols amb el Barça. El tècnic serbi va debutar amb victòria a la Lliga davant el Bilbao Basket i, des de llavors, ho ha guanyat tot. Tres partits de Copa i tres victòries que li han servit per guanyar un nou títol com a blaugrana. Els barcelonistes han superat el Reial Madrid a la final jugada al Gran Canària Arena i sumen la 24a Copa del Rei de la història del Club després de disputar 35 finals.

Després de superar el Baskonia (94-90) en uns quarts de final d’infart, i de doblegar l’amfitrió Gran Canària a les semifinals (74-87), els barcelonistes arribaven a la final amb la intenció d’aconseguir una nova Copa del Rei. Els homes de Pesic han superat el darrer obstacle en una final espectacular, on finalment s’han imposat els culers al Reial Madrid.

Una Copa que representa el cinquè títol de Pesic com a tècnic barcelonista i la segona Copa del Rei. El serbi ja va guanyar el triplet l’any 2003 i una Lliga el 2004, i ara torna per la porta gran amb una nova Copa davant l’etern rival.

La setena per a Navarro

A més, el capità blaugrana Juan Carlos Navarro ha aconseguit la seva setena Copa del Rei amb el FC Barcelona, després de guanyar-la el 2001, el 2003, el 2007, el 2010, el 2011 i el 2013. També ha estat la segona Copa com a blaugrana per a Tomic (ja hi era a la del 2013), mentre que per a la resta de la plantilla ha estat la primera Copa del Rei com a blaugranes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut