Lenovo Tenerife – Barça: A semifinals! (92-97)

El conjunt blaugrana ha aconseguit derrotar al combinat canari i s'enfrontarà al Reial Madrid a la següent ronda del play-off de la Lliga Endesa

A semifinals per la via ràpida. El FC Barcelona ha derrotat al Lenovo Tenerife (92-97) i amb un 2-0 en el global, els de Roger Grimau han aconseguit la classificació per a les semifinals del play-off de la Lliga Endesa. El duel ha estat un autèntic frec a frec entre ambdós equips, però amb Satoransky liderant el joc i l'anotació (24p), els blaugranes s'han acabat imposant.

El pròxim dimecres 29 de maig, Barça i Real Madrid disputaran el primer duel de l'eliminatòria al WiZink Center (20.30 h). Serà el primer cap de setmana de juny quan l'enfrontament arribarà al Palau Blaugrana.

Bon inici blaugrana, però el Tenerife s'imposa

Els de Roger Grimau han començat el partit de manera immillorable, triple de Parra per inaugurar el marcador culer. Ara bé aquesta primera cistella no ha estat representativa d'un domini clar blaugrana la resta de la primera part. Tot i que els barcelonins s'han imposat en gran part del primer quart, al final del temps els canaris han reaccionat (21-22).

Ja al segon període, els locals han capgirat per complet el marcador. Els punts de Fitipaldo i Salin han estat la clau per catapultar el marcador tinerfeny fins al 39-32 amb +7 punts de diferència (min. 16). Però el Barça no ha renunciat i ha frenat el combinat de Txus Vidorreta per marxar al descans només una cistella per sota (46-44, min. 20).

Satoransky guia el Barça a la següent ronda

La segona meitat ha estat un autèntic frec a frec entre els dos conjunts. El marcador ha anat canviant de domini fins al 61-63 del minut 26, on el Barça ha agafat la iniciativa arribant fins als 5 punts d'avantatge. La diferència, però gairebé s'ha neutralitzat per encetar el darrer assalt (71-72).

En el darrer quart, el Lenovo Tenerife és qui ha pres el domini. El combinat groc ha calcat el tercer quart dels blaugranes i s'ha mantingut per sobre un parell de punts gran part del temps arribant en el +5 al minut 37 (89-84). Però, Satoransky, impecable durant tot el partit, ha posat la cirereta a la seva actuació amb un triple una cistella de dos al darrer minut del partit que han posat el 92-97 final.