Lenovo Tenerife – Barça: A segellar el bitllet per a semifinals

Lenovo Tenerife – Barça: A segellar el bitllet per a semifinals

(20.30 hores, Movistar+) Els blaugranes volen confirmar les bones sensacions i sumar el segon punt de l’eliminatòria en la visita al Santiago Martín

Els blaugranes viatgen aquest dimecres cap a Tenerife amb l’objectiu de buscar la segona victòria de la sèrie que certifiqui l’accés a les semifinals de la Lliga Endesa. Després de guanyar en el primer duel disputat al Palau Blaugrana (96-86), amb una gran actuació de Jabari Parker amb 23 punts i d’Alex Abrines amb 19, els de Roger Grimau volen aprofitar la confiança per fer el pas definitiu aquest dijous (20.30 hores, Movistar+) i no haver de tornar al Palau per sentenciar. 

Els de Txus Vidorreta que van tenir en Kyle Guy un dels jugadors més perillosos en el primer enfrontament, compten amb un Santiago Martín amb les entrades esgotades des del dia després de posar-se a la venda. Al seu pavelló no hi perden a la lliga des del passat 14 de gener, precisament coincidint amb la visita dels de Roger Grimau, que es van endur un partit ajustat (80-83). Els blaugranes saben de les dificultats que presenta l’escenari, on només cinc equips, entre ells el Barça, han estat capaços de guanyar.

Joel Parra té clar que "vam fer el primer pas, amb un partit molt sòlid. Crec que ens trobarem un escenari semblant. Ens espera un partit molt físic i hem d'intentar aturar col·lectivament actuacions com la que va tenir Kyle Guy". En la mateixa línia, el tècnic blaugrana és conscient que "tenim la primera oportunitat i la volem aprofitar. Ens prepararem molt bé i demà haurem de fer 40 minuts molt bons per guanyar".

Els de Roger Grimau afronten amb la màxima il·lusió el viatge cap a terres canàries. L'equip ha viatjat aquest dimecres al matí cap a Tenerife amb l'absència de James Nnaji, que és baixa per unes molèsties lumbars. Aquesta tarda està programada la sessió prèvia abans del duel exigent que els espera. L'objectiu no és altre que tornar amb el bitllet per a semifinals. Els àrbitres del duel seran Antonio Conde, Alfonso Olivares i Cristóbal Sánchez.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut