Roger Grimau:

Roger Grimau: "Estic molt orgullós dels meus jugadors"

El tècnic del Barça ha analitzat la final de la Copa del Rei i n'ha explicat les seves impressions

"Estic molt orgullós dels meus jugadors, que s'ho han deixat tot. Han fet un cap de setmana molt bo. No excel·lent perquè ha faltat guanyar la final, però sí que estic content amb ells". Així s'ha mostrat el tècnic Roger Grimau a la roda de premsa post final de la Copa del Rei. Tot i la derrota contra el Reial Madrid, l'entrenador blaugrana ha volgut felicitar els seus i ha comentat que “la primera part ha estat força completa, i hem controlat força el joc del Madrid, però al tercer quart ells han trobat accions de tir de tres, han passat coses rares i al final ens ha costat. Era remar molt”.

I és que Grimau ha comentat que "no m'excuso en l'arbitratge, però crec que el criteri no ha estat el mateix". "Potser hem d'aprendre a jugar diferent. En determinats moments potser no hem sabut jugar davant d'aquesta duresa", ha afegit.

A més, ha sentenciat: "El Madrid ens ha guanyat i ha estat just vencedor, ja està. Segurament des de dins es veuen coses diferents, però hi ha hagut moments en què ens podríem haver ficat dins del partit i no hem pogut".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut