ICG Força Lleida 80-103 Barça: Victòria per tancar la pretemporada

Els blaugranes s’han imposat als lleidatans en l’últim amistós abans de l’inici de la competició oficial (FOTO FORÇA LLEIDA)

El Barça de bàsquet s’ha imposat al Trofeu Orum al Força Lleida per 80-103, en l’últim amistós de pretemporada abans de l’inici de la competició oficial. A la graderia, els blaugranes han tingut la representació institucional de Josep Cubells i Audie Norris.

Els de Roger Grimau tornaran a Lleida el dia 11 per jugar les semifinals de la Lliga Catalana AON. I, posteriorment, el 16 de setembre es veuran les cares amb el Reial Madrid a les semifinals de la Supercopa Endesa.

Igualtat en els primers 20 minuts

Els blaugranes han sortit a la pista amb més mal peu que els locals, que han sortit força encertats. El Barça defensava bé els atacs del Força Lleida, però no aconseguia trobar la cistella quan li tocava atacar. Tot això ha fet que s'hagi hagut d’esperar fins al minut 5 per veure el primer avantatge del Barça després de la cistella de Da Silva (7-8).

A partir d’aquest moment, els locals han aconseguit encadenar bones accions consecutives fins a tancar els primers 10 minuts amb una victòria momentània de 20-16.

Les sensacions han canviat a l’inici del segon quart, quan els blaugranes han sortit molt més endollats. De fet, al minut 13, el Barça ja estava quatre punts per sobre dels locals. S'han pogut veure uns bons minuts de bàsquet del Barça amb una gran circulació de pilota. Al final del quart, els locals han tornat a escurçar distàncies fins a deixar el marcador amb un 43-44.

La millor versió del Barça

Les bones sensacions del final de la primera part han continuat a l’inici de la segona, i, de fet, amb més força. Cada vegada es podia veure un equip més rodat que s’ha començat a allunyar en el marcador. En els primers cinc minuts del quart, el Barça ja estava 10 punts per davant (48-58).

Roger Grimau ha decidit apostar per un gran nombre de rotacions per tenir els màxims jugadors possibles en forma. I això s’ha notat sobre la pista, ja que tots els jugadors que entraven ho feien amb la mateixa força que els titulars. Amb aquesta millora, l’equip ha deixat el tercer quart amb un 54-78.

En l'últim quart els blaugranes han continuat mantenint el gran nivell mostrat i han demostrat les bones sensacions que transmet l'equip pocs dies abans que comencin les competicions oficials. Al final, el Barça s'ha emportat el Trofeu Orum per 80-103.