Toca aixecar-se a Màlaga en el tercer partit

El Barça visita diumenge (18.30h) l’Unicaja amb 1-1

El Barça visita aquest diumenge (18.30h, #Vamos) l’Unicaja en el tercer partit de semifinals de la Lliga Endesa. Els blaugranes hauran d’aixecar-se desprès de perdre divendres (79-88) al Palau, i veure com els andalusos posaven l’1-1 a la sèrie. Un triomf diumenge al Carpena seria importantíssim ja que asseguraria, com a mínim, un cinquè partit a Barcelona.

El rival

L’Unicaja ha demostrat en aquesta sèrie perquè ha tornat a unes semifinals de Lliga Endesa sis anys després. El conjunt malagueny va dur al Barça al límit dimecres, en la inauguració de la sèrie (84-81), i es va endur el segon punt divendres (79-88) gràcies a mantenir una gran intensitat durant els 40 minuts i a l’encert de molts jugadors diferents.

L’equip d’Ibon Navarro ha tingut durant tota la temporada anotadors habituals com Perry, Kalinoski, Brizuela o Osetkowski, però en aquestes semifinals han aparegut també altres cartes com Ejim, Sima, Carter o Kravish. A més, els andalusos han estat molt bé en altres aspectes clau com el rebot.

El Barça

Per la seva banda, el Barça haurà d’aixecar-se aquest diumenge al Martín Carpena, sense temps per a lamentacions. I és que una victòria blaugrana aquest cap de setmana suposaria, en el pitjor dels casos, que la sèrie s’hagués de decidir en un hipotètic cinquè partit al Palau. Una derrota aquest diumenge, en canvi, obligaria als de Saras Jasikevicius a guanyar el quart partit, també a Màlaga.

El Barça necessitarà tornar als nivells d’encert del primer partit i apujar el seu to físic en ambdós costats de la pista. Per fer-ho, Jasikevicius compta amb tota la plantilla excepte el lesionat de llarga durada Cory Higgins.