Toca sumar un segon punt importantíssim

Toca sumar un segon punt importantíssim

El Barça rep de nou l’Unicaja (dv, 21h) en el segon duel de semis

El Barça rep aquest divendres (21h, #Vamos) l’Unicaja en el segon partit de semifinals de la Lliga Endesa. Els blaugranes, després de sumar el primer punt dimecres (84-81), buscaran un segon triomf importantíssim per viatjar a Màlaga amb un avantatge que asseguri, en el pitjor dels casos, un cinquè partit al Palau.

El rival

L’Unicaja va demostrar dimecres els motius que l’han dut a fer ja una temporada històrica. El conjunt andalús va imposar un to molt físic al partit i va posar el Barça en moltes dificultats, gràcies sobretot als 19 punts de Yankuba Sima. A més del pivot català, l’equip d’Ibon Navarro va trobar catalitzadors ofensius en Ejim (14 punts), Kalinoski (12 punts) i Carter (10 punts).

L’equip malagueny tractarà de trobar altres anotadors habituals que no van començar bé la sèrie, com Perry, Brizuela o Djedovic.

El Barça

Per la seva banda, el Barça va exhibir múscul des del triple (10 anotats amb un 45% d’encert), però va acusar certa irregularitat en el seu joc en alguns moments de la segona part. L’entrenador blaugrana, Saras Jasikevicius, va recordar després del partit la necessitat de continuar sumant en aquesta eliminatòria que serà “dura” en cadascun dels duels.

El Barça arriba al segon partit de semifinals amb la única baixa de Cory Higgins, lesionat de llarga durada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut