El Barça CBS incorpora a la poderosa aler Destiny Harden

El Barça CBS incorpora a la poderosa aler Destiny Harden

La nascuda a Chicago ve de fer la millor temporada de la seva carrera

El Barça CBS ha fixat a l’aler nord-americana Destiny Harden per a la temporada 2023/24. Harden, que ha passat els últims quatre anys als Miami Hurricanes de la NCAAW, és una tres molt poderosa físicament, que pot anotar des de fora i des de la pintura i compta amb una gran capacitat rebotejadora.

La nova jugadora blaugrana ve de fer la millor temporada de la seva carrera en el seu últim any d’universitat. Harden ha estat una de les líders d’unes Miami Hurricanes que, contra tot pronòstic, han estat a punt de ficar-se entre els quatre millors equips de la NCAAW.

L’aler, de 24 anys i 1,83m, ha jugat 33 partits en el curs 2022/23, 32 d’ells com a titular. La nord-americana ha registrat una mitjana d’11,9 punts, 5,9 rebots, 2 assistències i 1,7 robatoris per partit.

Destiny Harden es converteix així en el tercer fitxatge del Barça CBS per a la propera temporada, després de la incorporació de Lola Pendande, amb qui ha compartit equip els últims dos anys, i de Paula Ginzo.

Harden: "No puc esperar per arribar a Barcelona"

Harden, en declaracions al Club, ha mostrat la seva alegria per incorporar-se al projecte blaugrana: "Estic molt emocionada per començar la meva carrera professional amb el Barça CBS. Crec que el seu projecte s'ajusta a les meves expectatives d'aquesta primera experiència a l'estranger, sent un equip que creix cada any en una lliga molt competitiva", ha confessat.

L’aler no és aliena al bon paper de l’equip en l’última temporada: "Conec els resultats que va obtenir el Barça CBS la temporada passada. Hem de construir al voltant de les coses bones ja aconseguides. No puc esperar per arribar a Barcelona, fer contents els nostres seguidors i sumar tantes victòries com puguem", ha explicat.

"Tinc moltes ganes de conèixer i jugar amb totes les meves noves companyes, juntament amb la meva antiga companya de la universitat Lola Pendande", ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut