A tancar l’accés a semifinals

A tancar l’accés a semifinals

Una victòria a València (dv, 21h) suposaria la classificació

El Barça visita aquest divendres (21h, #Vamos) el Valencia Basket, en el segon partit de la sèrie de quarts de final de la Lliga Endesa. Després de sumar el primer punt dilluns al Palau (84-74), els blaugranes tenen l’oportunitat d’avançar a semifinals amb un triomf a la Font de Sant Lluís que posaria el definitiu 2-0.

El rival

El Valencia va tenir en Jones (18 punts) i Harper (15 punts) els seus homes més inspirats al Palau. La parella d’exteriors va tenir molt encert des del perímetre (5/10 en triples entre els dos), però no va trobar suport d’altres anotadors habituals com Prepelic, Webb o Dubljevic.

El jugador més destacat a la pintura va ser Alexander (9 punts, 3 rebots), però Jasiel Rivero (11,7 punts i 4,2 rebots de mitjana a la lliga regular) podria tornar a la convocatòria a La Fonteta.

El Barça

Per la seva banda, el Barça mirarà de donar continuïtat als bons percentatges aconseguits dilluns, que el van dur a un final de partit relativament còmode. Els 27 punts de Mirotic van ser claus per a la victòria blaugrana, com també les actuacions d’altres jugadors com Satoransky, Kuric o Vesely.

Un triomf del Barça suposaria la classificació per a les semifinals. En cas de derrota, la sèrie es decidiria aquest diumenge, a les 18.30h, al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut