Paula Ginzo, nova jugadora del Barça CBS

Paula Ginzo, nova jugadora del Barça CBS

La pivot gallega signa per dues temporades

La pivot Paula Ginzo ha escollit el Barça CBS per continuar la seva carrera a la Lliga Femenina Endesa. La gallega, de 25 anys i 1,88m d’alçada, apuntalarà la pintura blaugrana durant les dues properes temporades.

Ginzo és una jugadora molt poderosa sota el cèrcol a ambdós costats de la pista, que destaca per la seva capacitat intimidadora en defensa i per la seva gran quantitat de recursos en atac. La interior, habitual de la selecció espanyola, es troba ara mateix preparant l’Europeu de seleccions d’aquest estiu.

La nova pivot blaugrana arriba al Barça CBS procedent del Durán Maquinaria Ensino de Lugo, on va signar el curs passat 11,8 punts, 6,2 rebots i 13,3 de valoració per partit. Tot i la seva joventut, Ginzo ja compta amb sis temporades d’experiència a la màxima divisió nacional. Ha jugat al Movistar Estudiantes, a l’Al-Qazeres d’Extremadura, al Lointek Gernika i a l’Ensino de Lugo.

Ginzo: "El projecte és l’adequat perquè jo faci una passa endavant"

Paula Ginzo ha deixat clar, en declaracions al Club, per què s’ha decidit pel Barça CBS: "He escollit el Barça CBS perquè crec que el projecte és ambiciós. Va creixent des de l'ascens a la Lliga Femenina Endesa i crec que és el lloc adequat per ser-hi i millorar", ha explicat.

La nova pivot blaugrana també ha parlat de les seves expectatives: "M'agradaria que fóssim ambiciosos per a aquesta temporada. Tornar a competir Copa de la Reina i tornar a competir play-off estaria molt bé com a objectiu", ha confessat.

Tot i això, Ginzo ha admès que l’equip no s’ha d’imposar una pressió extra "perquè tot hagi sortit tan bé la temporada anterior”, sinó que l’objectiu és “tenir l'ambició de voler-ho fer bé i que és possible tornar a competir per estar el més amunt possible dins de les possibilitats del Club i de les jugadores".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut