Saras Jasikevicius, escollit millor entrenador de la fase regular

Saras Jasikevicius, escollit millor entrenador de la fase regular

L'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet ha designat el lituà com a millor tècnic gràcies a les 29 victòries aconseguides en la competició regular

Millor entrenador de la Lliga regular 2022/23. El tècnic blaugrana, Saras Jasikevicius ha estat escollit per l'Associació Espanyola d'Entrenadors de Bàsquet com a millor entrenador de la fase regular.

Aquesta temporada el lituà ha acumulat grans xifres a la competició domèstica. D'una banda, el FC Barcelona ha quedat com a primer classificat a la taula de la competició, fet que els permet tenir el factor pista en totes les eliminatòries. A més, dels 34 duels diposats, el cojunt blaugrana ha aconseguit 29 victòries i 4 derrotes, registrant un ple de triomfs al Palau Blaugrana (17/17).

D'altra banda, el tècnic culer durant el curs va ser nomenat com a millor entrenador del mes d'octubre i gener. 

Tots aquest resultat han permés a Jasikevicius alçar-se com a millor entrenador de la temporada regular, ja que  l'AEEB computa els resultats obtinguts durant tota la temporada. El tècnic que acumula més punts al conjunt de totes les jornades de competició és el guanyador del premi al Millor Entrenador de la fase regular. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut