Lola Pendande, primer fitxatge del Barça CBS 2023/24

Lola Pendande, primer fitxatge del Barça CBS 2023/24

La pivot internacional signa per dues temporades

El Barça CBS ja té el seu primer fitxatge per a la temporada 2023/24. Es tracta de la pivot Lola Pendande, de 23 anys, que ha triat el conjunt blaugrana per tornar a les competicions europees després de passar quatre anys a la NCAAW dels Estats Units, dos a Utah i dos defensant la samarreta dels Miami Hurricanes.

Pendande, una pivot molt mòbil i amb gran físic, ja va jugar al Barça CBS la temporada 2018/19, just abans de fer el salt als Estats Units. Ara, la jugadora nascuda a Almeria torna a Barcelona amb un contracte per dues temporades i convertida en una de les grans realitats de present i futur del bàsquet espanyol.

Lola Pendande ha protagonitzat una gran campanya 2022/2023 a la NCAAW, amb 8 punts, 4,4 rebots i 1 assistència de mitjana per partit. La interior ha estat una peça important perquè el seu equip, Miami Hurricanes, superés les expectatives al March Madness i es quedés a les portes de la final a quatre.

La nova jugadora blaugrana es troba a Còrdova, concentrada amb la selecció espanyola absoluta, preparant l’Europeu d’aquest estiu. S’incorporarà a la disciplina blaugrana a l’inici de la pretemporada.

Pendande: "Jugar al Barça CBS és tornar a casa"

Lola Pendande no amaga, en declaracions al Club, la seva il·lusió per tornar al Barça CBS: "Per a mi jugar al Barça CBS significa tornar a casa. Després d'estar quatre anys als Estats Units, volia tornar i estar còmoda. Crec que aquí ho estaré. Conec als entrenadors, conec la ciutat i a la gent que forma part del Club i que em va acollir amb els braços oberts quan vaig ser aquí amb 18 anys", ha expressat.

L’andalusa és ambiciosa a l’hora de posar objectius: "Soc una competidora, m'agrada competir i m'agrada guanyar. El que voldria qualsevol jugadora: guanyar, guanyar, guanyar i guanyar. En l'aspecte individual, m'agradaria millorar tot el possible, tornar a gaudir al màxim com ja vaig gaudir abans d'anar als Estats Units i millorar les meves lectures tàctiques, el meu joc individual. Millorar com a jugadora en general i créixer com a persona", ha destacat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut