Arriba el primer duel de play-off de Lliga Endesa al Palau

Arriba el primer duel de play-off de Lliga Endesa al Palau

El Barça inaugura els quarts de final dilluns (21h) contra el Valencia Basket

El Barça obre aquest dilluns (21h, Movistar+ Deportes) la seva sèrie de quarts de final de Lliga Endesa davant el Valencia Basket. Els blaugranes, primers a la fase regular, buscaran fer valer el factor pista per començar amb bon peu una eliminatòria projectada al millor de tres partits, contra un rival més perillós del que indica la classificació final.

El rival

El Valencia va aconseguir la seva classificació per al play-off en l’última jornada de la lliga regular, amb un balanç final de 17 victòries i 17 derrotes. El conjunt taronja ha pagat l’exigència de competir també a l’Eurolliga, però compta amb un perímetre amb molts punts i referents interiors de gran nivell.

Els jugadors més importants per a Àlex Mumbrú són Chris Jones (12,8 punts per partit), Jasiel Rivero (11,7 punts per partit), Bojan Dublevic (10,4 punts per partit) i James Web III (10 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com Harper, Prepelic, Radebaugh o Víctor Claver.

El Valencia arriba al Palau amb les baixes de Van Rossom, López-Arostegui i Millán Jiménez.

El Barça

Per la seva banda, el Barça buscarà començar el play-off fent valer la seva força com a local. I és que els homes de Saras Jasikevicius han tancat una fase regular perfecta al Palau, amb 17 victòries en 17 partits.

Els blaugranes, només amb la baixa de Higgins, han guanyat tres dels quatre enfrontaments d’aquesta temporada davant el Valencia Basket, però aquest dilluns els precedents no compten. El Barça ha de posar el primer punt a l’eliminatòria per anar el proper divendres a la Font de Sant Lluís amb els deures fets.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut