Barça - UCAM Murcia: Tanquen amb victòria la fase regular (86-57)

Els blaugrans acaben de la millor manera possible la competició aconseguint 29 victòries en 34 partits

Després de la patacada a l'Eurolliga, calia tornar a casa i recuperar sensacions per encarar els play-offs de la millor manera possible. I així ha estat, el Barça ha derrotat a l'UCAM Murcia (86-57) en el darrer partit de fase regular de la Lliga. D'aquesta amenra per quarta vegada a la història els barcelonins aconsegueixen el ple de victòries en el Palau Blaugrana en la fase regular

Aquest darrer triomf ha estat especialment cómode. I és que els blaugranes han dominat tot el partit des del joc col·lectiu trobant l'encert en el joc interior i no donant opcions al conjunt visitant gràcies a un bon treball defensiu.

Ara els blaugranes tenen un nou repte al davant: els play-offs de la Lliga. Per aconseguir alçar-se com a campions, els homes de Jasikevicius hauran de batre fins a tres equips, el primer, el València.

El domini blaugrana des del joc interior...

La cita al Palau Blaugrana ha començat de la millor manera possible. Els jugadors, conscients que la victòria era transcendental anímicament en el seu retorn a casa, han sortit endollats. Els punts de Vesely des de sota a cistella i els triples dels jugadors més especialistes en llargues distàncies han donat aire als blaugranes a l'inici del partit. I és que al final del primer quart, el pivot s'ha situat amb 10 punts al caseller personal (23-15, min. 10).

Al final del primer quart la distància ja era considerable i al segon període ha servit per consolidar el domini blaugrana. Amb Vesely a la banqueta, Kuric i Sanli han pres el relleu que han catapultat a l'equip gràcies a l'encert en tirs de dos. Precisament un triple del "24" ha tancat el segon quart amb un +15 en el marcador (41-26).

... sentencia la victòria el darrer duel de la lliga regular

Malgrat que els murcians necessitaven la victòria per a la classificació als play-offs, no han tingut cap oportunitat d'entrar en el joc en cap instant del duel. I és que al tercer quart la dinàmica no ha canviat. Els culers han continuat sumant punts al resultat de la mà de Sanli i amb l'aparició estel·lar de Mirotic que s'ha sumat a la festa per ajudar a l'equip a mantenir la distància en el marcador.

I és que la diferència no ha minvat massa i això ha provocat arribar al darrer assalt amb una distància de seguretat (62-44).

L'últim període ha estat un tràmit pels de Saras Jasikevicius. Els culers s'han animat i s'han pogut veure grans jugades com una esmaixada de Sanli o un tap de Nnaji. Amb el duel vist per sentència, l'UCAM Múrcia no ha oposat resistència i el Barça s'ha emportat el duel per 86-57.