Retorn al Palau amb l’objectiu de recuperar sensacions

Retorn al Palau amb l’objectiu de recuperar sensacions

El Barça buscarà tornar al bon camí davant l’UCAM Murcia (dc, 20.30h)

El Barça rep aquest dimecres (20.30h) a l’UCAM Murcia, en la jornada 34 i última de la Lliga Endesa. Els blaugranes, ja primers matemàticament, no es juguen res a la classificació, però, després de la patacada europea, necessiten tornar al camí de la victòria i de les bones sensacions per encarar el play-off amb garanties.

El rival

L’UCAM Murcia, amb 16 victòries i 17 derrotes, sí es juga molt en el partit. El conjunt de Sito Alonso ha de guanyar al Palau i esperar una derrota del Valencia Basket per entrar en play-off. Si no es donen ambdues circumstàncies, els universitaris veuran com la temporada s’acaba per a ells.

Els homes més importants de l’UCAM Murcia són Thad McFadden (13,2 punts per partit), Nemanja Radovic (10,5 punts per partit) i Chris Chiozza (10,3 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com l’exblaugrana Pustovyi, Anderson (dubte per lesió) o Diop.

El Barça

Per la seva banda, el Barça ja és primer matemàticament de la lliga regular passi el que passi dimecres, però necessita recuperar sensacions després dels mals resultats a la Final Four de l’Eurolliga. Els blaugranes han de tornar al bon camí, acompanyats del públic del Palau, per encarar el play-off pel títol de la Lliga Endesa la setmana vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut