Mònaco - Barça: Derrota per tancar l'Eurolliga (78-66)
Ofert per

Els de Sarunas Jasikevicius cauen en la final de consolació i acaben aquesta edició europea en la quarta plaça

El Barça de bàsquet ha tancat la seva participació en la Final Four de Kaunas amb una derrota contra el  Mònaco (78-66). El conjunt de Sarunas Jasikevicius no ha pogut vèncer en la final de consolidació i acaba en la quarta posició de l'Eurolliga 22/23, després d'un partit difícil de jugar. Mirotic, amb 15 punts, i Abrines, amb 9, han estat els màxims anotadors blaugrana d'un partit que ara ja és història.

Perquè, ja des de l'inici, el Mònaco, a diferència del Barça, ha estat més encertat. Per començar ha aprofitat aquest desencert blaugrana per posar el +11 ràpidament, amb 5 punts de Hall, Loyd i Diallo (24-13, min 10). Un guió que no ha millorat abans del descans, malgrat els bons minuts de Vesely, amb un resultat de 44-28 que ha marcat el pas pels vestidors (min 20).

5 punts consecutius de Laprovittola han reduït la diferència (44-33, min 22), mentre que un triple de Mirotic ha posat el -10 després de molts minuts (48-38, min 23). Però el Mònaco ha contemporitzat el marcador i, en una estirada després d'un parcial de 12-7, ha tornat a obrir l'escletxa (60-45, min 30).

Una distància que el Barça ja no ha pogut recuperar (78-66, min 40) davant d'un rival molt motivat per assolir una tercera posició que per a ells és històrica. Quart, doncs, en l'Eurolliga, el Barça ara ha de passar pàgina i ja enfocar-se en els play-off de l'ACB que començaran aquest proper cap de setmana.