Mònaco - Barça: L'objectiu, tancar bé l'Eurolliga

Després de la derrota a les semifinals, els de Sarunas Jasikevicius volen recuperar les bones sensacions ara ja pensant en la Lliga

El Barça disputa aquesta tarda al Zalgiris Arena, contra el Mònaco, el partit pel tercer i el quart lloc de l'Eurolliga (16 hores de Barcelona). Un enfrontament que ningú volia jugar, però que ara es converteix en important per recuperar les bones sensacions. I és que encara falta un mes i mig per al final de la temporada i, per tant, encara hi ha la possibilitat d'assolir un nou títol: la Lliga.

El Barça la vol i, per això, la preparació de cara als play-off d'aquesta competició pot començar amb aquest duel. Els de Sarunas Jasikevicius, a més, l'afronten amb l'única baixa de Cory Higgins, que no ha viatjat perquè va ser operat dels seus problemes a la columna lumbar. Per tant, pot ser una bona oportunitat per rodar i donar minuts pensant ja en les properes setmanes.

Al davant hi haurà un rival, el Mònaco, que també vol aquesta tercera posició per tancar la seva primera participació en una Final Four. Els de Sasa Obradovic van caure eliminats a les semifinals contra l'Olympiacos per 76-62, però això no entela la gran actuació feta en aquesta edició de la Eurolliga. Un partit, doncs, més important del que sembla per a uns i per als altres.