Navarro:

Navarro: "Ara hem d'aixecar-nos per guanyar la Lliga, que és súper important"

El mànager de bàsquet ha lamentat l'eliminació a les semifinals de l’Eurolliga, però ha assegurat que ara l’equip ha de mirar endavant

El dia després de l’eliminació a les semifinals de la Final Four de l’Eurolliga, el mànager de bàsquet Juan Carlos Navarro ha atès als mitjans de comunicació al Zalgirio Arena. Navarro ha lamentat l’eliminació, que ha considerat com “un pal molt dur”, però ha reconegut que l’objectiu a partir d’ara és aixecar-se, seguir treballant i lluitar per assolir l’objectiu que queda en aquest tram final de la temporada: la Lliga ACB.

"El futur més immediat és intentar aixecar-nos per guanyar la Lliga, que és súper important. Ens queda un mes i mig i hem de fer més pinya que mai. Hem fallat, està clar, però ara el que hem de fer és ajudar-nos entre tots de cara al final de temporada", ha comentat, a més d’afegir: “Veníem amb aspiracions d’intentar guanyar l’Eurolliga, però van haver-hi molts nervis. No vam agafar mai el nostre ritme de joc i va ser una pena. Volem demanar disculpes als aficionats i a les aficionades que s’han desplaçat, perquè ha estat un viatge llarg i car i no hem estat a l’altura”.

 

Preguntat pel projecte, Navarro ha comentat que “Saras és la opció i no hem parlat amb ningú més”. Sobre Nikola Mirotic ha recordat que “té contracte” i que “des d’avui mateix volem al millor Niko”. “Ens ha d’ajudar a guanyar aquesta Lliga, que és súper important després del que ha passat”, ha dit.

Perquè el mànager de bàsquet ha reconegut que “aquesta eliminació és un pal molt dur”, després d’arribar en el millor moment de la temporada: “La feina que hem fet és molt important, perquè arribar tres vegades consecutives a la Final Four no és gens fàcil. És un partit, hi ha nervis i això pot passar. Vam cometre moltes errades, no només en el pla de partit sinó sobretot mentalment. En la segona part no vam controlar el ritme. Hem perdut l’opció de guanyar aquesta Eurolliga en 20 minuts, però ara treballarem a partir de demà per seguir endavant”, ha declarat.

Mirotic: "Toca aixecar el cap i treure el millor de nosaltres"

També ha parlat el capità, Nikola Mirotic, que ha comentat que “estem vivint una situació que no volíem, però la hem d’afrontar i ser realistes”. Malgrat tot, considera que “toca aixecar el cap i treure el millor de nosaltres". "Queda un altre títol i anirem a totes per guanyar-lo. Confio molt en aquest equip per acabar bé la temporada. No només per nosaltres mateixos, sinó també per aquest Club. L’afició s’ho mereix”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut