Marta Canella no continuarà al Barça CBS

Marta Canella no continuarà al Barça CBS

La gallega tanca una etapa de quatre temporades al Club

La jugadora Marta Canella no continuarà al Barça CBS, després de quatre temporades vestint la samarreta blaugrana. L’exterior va arribar al Club a Lliga Femenina 2 i ha tancat la seva etapa com a capitana de l’equip en unes semifinals de la Lliga Femenina Endesa.

Canella ha jugat 122 partits oficials amb el Barça CBS, repartits en 111 partits de Lliga -dues temporades a LF2, una a LFChallenge i una a LFEndesa- , 1 de Copa de la Reina i 10 de Lliga Catalana.

A més, la gallega ha estat guardonada aquesta temporada 2022-2023 com a Revelació Nacional de la Lliga Femenina Endesa, en la seva temporada de debut, i ha estat la primera jugadora que ha vestit la samarreta de la selecció espanyola mentre militava al Barça CBS.

El FC Barcelona i el CB Santeliuenc volen agrair públicament a Marta Canella la seva contribució a l’equip i la seva professionalitat tant dintre com fora de la pista al llarg dels quatre anys al Club.

Canella: "La realitat ha superat les expectatives"

Marta Canella ha reconegut que "la realitat ha superat les expectatives" que tenia quan va arribar al Barça CBS: "No vaig pensar que poguéssim tenir un curs a Lliga Femenina Endesa com aquest. Vaig venir aquí amb l’aspiració d’ascendir l’equip a la màxima categoria, que és on sempre ha d’estar el Barça, però la realitat ha superat les expectatives pel que fa al rendiment. Hem gaudit molt i no només aquest any, sinó que hem gaudit el camí per arribar fins aquí", ha explicat.

L’exterior, internacional també en categoria 3x3, ha confessat que li sembla "molt maco i increïble" tot el recorregut experimentat a l’entitat en aquestes quatre temporades.

"Vull agrair a totes les meves companyes i staff de tots aquests anys. El grup humà ha estat de 10 i ha fet que el dia a dia sempre fos agradable, còmode, fàcil i que ens empenyéssim els uns als altres a millorar. Això no és gens fàcil enlloc. Estic molt feliç i agraïda pels quatre anys aquí. Espero que només sigui un fins després de moment i que ens tornem a trobar pel camí", ha destacat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut