Prèvia: Abonades a una nova remuntada

Prèvia: Abonades a una nova remuntada

El Barça CBS viatja a Salamanca (dissabte, 18 hores) amb l'objectiu de remuntar els set punts de l'anada i classificar-se per la final

Nou repte pel Barça CBS. Si fa una setmana l'objectiu era remuntar sis punts, aquest dissabte (18 hores, Teledeporte) en són set. Escenari pràcticament idèntic, però aquest cop al Würzburg de Salamanca i davant el Perfumerías Avenida. L'últim obstacle per arribar a la final de la Lliga Femenina Endesa.

El partit d'anada va estar igualat en tot moment, amb resultats parcials molt equilibrats. Només la diferència d'encert en els tirs de tres (20% pel Barça, per un 31,5% del Perfumerías Avenida) va decantar la balança a favor de les salmantines. Un tir exterior que serà clau per obrir distàncies al marcador.

Un rival en ratxa

Amb la victòria d'aquest dimecres, el Perfumerías Avenida va sumar el seu sisè triomf consecutiu. Unes xifres que són encara més grans en els partits com a locals. Aquesta temporada, el conjunt entrenat per Pepe Vázquez no ha perdut cap matx de lliga a casa: 15 victòries en 15 partits. 

A més, les salmantines són les últimes campiones de la lliga. En la temporada anterior, es van endur el títol després de derrotar a la final al Valencia Basket, en una fase final en la qual no van perdre cap partit.

El Barça vol seguir fent història

Però el Barça vol mantenir el seu idil·li particular a la Lliga Femenina Endesa. Després d'aconseguir l'ascens la temporada anterior, les d'Isaac Fernández estan firmant un debut per emmarcar a la màxima categoria. Classificades per a la Copa de la Reina, setenes en la fase regular i accedint a les semifinals del play-off després de guanyar als quarts de final.

Una eliminatòria que ja van haver de remuntar, davant l'Spar Girona i a la pista rival. Ara el repte és el mateix, només canviant els protagonistes. Per saber si també es repeteix el resultat, haurem d'esperar a dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut