El factor Navarro pren la paraula en l’inici del play-off

El factor Navarro pren la paraula en l’inici del play-off

El Barça CBS rep dijous (19h) l’Spar Girona

El Palau Juan Carlos Navarro ha estat el fortí del Barça CBS durant tota la temporada. I així ho ha de ser també aquest dijous (19h, Barça TV i Esport3), en l’anada dels quarts de final del play-off de Lliga Femenina Endesa davant l’Spar Girona. Les blaugranes, setenes a la lliga regular, buscaran tombar les segones classificades per viatjar amb opcions a Fontajau. I la força de l’afició serà un element clau.

“Sabem que, a la tornada, Fontajau estarà a rebentar. I nosaltres volem que passi el mateix aquí al Juan Carlos Navarro. Ja va ser així al partit de lliga regular que vam jugar contra elles a casa. Va ser un ambient molt maco i un partit molt especial, així que esperem que, com a mínim, es repeteixi alguna cosa similar”, ha explicat a la prèvia la capitana del Barça CBS, Marta Canella.

Aquell partit de lliga regular, corresponent a la Jornada 2 tot i disputar-se al desembre, es va saldar amb victòria blaugrana per 70 a 67. Quasi cinc mesos més tard, el Barça CBS i l’Spar Girona es tornaran a veure les cares al Juan Carlos Navarro. Aquest cop serà en l’anada dels quarts de final del play-off pel títol.

L’entrenador blaugrana, Isaac Fernández, també ha fet una crida a l’afició: “La nostra gent, les famílies, la pedrera, Sang Culé, que ha estat tot l’any amb nosaltres, segur que tornaran a empènyer l’equip. Segur que hi ha un moment on el partit està calent i ens donaran força”, ha destacat.

L’Spar Girona arriba al partit amb baixes importants, però amb jugadores de garanties que han sabut aguantar la segona plaça a la lliga regular tot i els contratemps físics. Amb Gardner, Tolo i Sykes com a principals referents, l’equip de Bernat Canut es va carregar de confiança amb una gran victòria a La Seu (54-66) per tancar la lliga regular i afrontar les eliminatòries.

Per la seva banda, el Barça CBS ve de guanyar tres partits consecutius o, el que és el mateix, no coneix la derrota després de l’aturada de la Copa de la Reina. Les d’Isaac Fernández, que no compta amb cap baixa per a dijous, buscaran fer valer l’atreviment del debutant i l’escalfor del Juan Carlos Navarro per lligar un bon resultat que permeti viatjar a Fontajau, com a mínim, amb opcions de passar l’eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut