El Barça CBS, a tancar la fase regular amb una victòria

El Barça CBS, a tancar la fase regular amb una victòria

Les blaugranes juguen l'últim partit de la lliga (19:00, Teledeporte) amb l'objectiu d'aconseguir la setena plaça de la taula

Després d'assegurar la presència als play-offs pel títol, el Barça CBS encara vol més. Sumar una victòria aquest dissabte davant el Movistar Estudiantes (19:00 hores, Teledeporte) serviria al conjunt d'Isaac Fernández per tancar la fase regular en setena posició. Un fet important per tal d'evitar al primer classificat a l'eliminatòria dels quarts de final.

L'Estudiantes, però, té el mateix objectiu que les blaugranes. Ambdós equips arriben amb el mateix nombre de victòries (14), així que el vencedor del partit s'assegurarà la setena plaça de la Lliga Femenina Endesa. Un rival complicat, però amb dificultats en els desplaçaments: les de David Gallego han perdut els últims quatre partits que han jugat com a visitants.  

Per la seva part, el Barça CBS arriba en un gran moment de forma. Dues victòries consecutives després de la Copa de la Reina que van servir per certificar l'accés a la lluita pel títol. "Aquests últims partits hem recuperat les bones sensacions, tant a nivell de joc com d'equip. Tenim moltes ganes de fer un bon partit", afirma Isaac Fernández. Jugar l'últim partit de la fase regular al Juan Carlos Navarro serà un al·licient per augmentar aquesta ratxa. 

L'últim precedent entre ambdós equips va ser a la jornada 5. En aquell partit, l'equip madrileny es va endur la victòria per un ajustat 66 a 61. Dissabte, l'entrenador blaugrana espera un escenari similar: "És un equip que juga molt bé. Han millorat molt la manera de jugar durant la temporada".

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut