Un Barça CBS de play-off

Les blaugranes es colen a les eliminatòries en el seu debut

El Barça CBS és equip de play-off. La victòria de les blaugranes a la pista de l’Araski (55-62), combinada amb altres resultats de la passada jornada, va segellar la classificació per a les eliminatòries amb una setmana de marge. Ara, l’equip tancarà la lliga regular lluitant davant el Movistar Estudiantes per la setena posició, però amb la tranquil·litat d’haver allargat la temporada de debut fins, com a mínim, els quarts de final.

L’inici de temporada ja va ser espectacular, arribant a compartir liderat amb els grans i acumulant un balanç inicial de 8 victòries i 3 derrotes. Uns números que cobraven encara més valor tenint en compte que era l’estrena a la Lliga Femenina Endesa per al Barça CBS, construït al voltant dels pilars de l’ascens.

Tot i encaixar alguns resultats adversos, les d’Isaac Fernández van aconseguir al final de la primera volta una fita de molt mèrit: classificar-se per a la Copa de la Reina. La recompensa esperava a l’horitzó, mentre la feina diària no s’aturava a la Lliga amb l’objectiu principal de segellar la permanència.

Enorme esprint final

Instal·lat durant tota la temporada en posicions de play-off, el Barça CBS va certificar la salvació matemàtica a la jornada 25. I un cop assegurat l’objectiu d’un equip acabat d’ascendir, s’obria camp per somiar amb la Copa de la Reina i amb una possible entrada en play-off.

L’equip ha tornat a donar el millor de si mateix en aquest esprint final. Si bé a la Copa no va passar de quarts de final, la imatge contra el Perfumerías Avenida (67-55) va servir per tornar a omplir de confiança el dipòsit de la plantilla, imparable des que va tornar del torneig del KO.

El Barça CBS va guanyar en quatre dies l’Hozono Global Jairis (58-52) i l’Araski (55-62), per deixar segellada la seva participació al play-off a falta d’una jornada pel final. L’últim partit de Lliga, aquest dissabte (19h) davant el Movistar Estudiantes, servirà per decidir la posició final a la classificació i el rival als quarts de final.