La setmana es tanca al Santiago Martín

La setmana es tanca al Santiago Martín

Tercer partit exigent en sis dies per als de Saras, que volen el 3 de 3 (diumenge, 13h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 13 hores i en directe per Movistar+, el Lenovo Tenerife en la que serà la 25a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que venen de vèncer el Partizan de Belgrad i l’ALBA de Berlín en una jornada doble d’Eurolliga, s’enfronten a un dels millors equips de la competició i dels més regulars.

El rival

Compta amb un equip amb molta experiència. Liderats pel pivot Shermadini (14,2 punts, 5,2 rebots, 19,1 valoració), el Lenovo compta amb altres grans jugadors com els exblaugranes Huertas (10,8 punts i 5,6 assistències) o Bolmaro, a més de Doornekamp, Fitipaldo, Salin (10 punts i 40% en triples), Jaime Fernández (11,3 punts), Abromaitis, Cook o Fran Guerra, entre d’altres. L’equip que entrena Txus Vidorreta és el 4t classificat amb un balanç de 18-6.

El Barça

Ha viatjat a Tenerife amb 14 jugadors -Sergi Martínez s’ha quedat a Barcelona- i Sarunas Jasikevicius haurà de descartar dos jugadors per al matx. Els blaugranes es troben en un molt bon moment de forma després de les dues victòries de la setmana i són conscients de la importància del partit per a la classificació final de la Lliga Regular.

Després de la visita al Santiago Martín el Barça afrontarà una setmana de doble partit a domicili: Milà i Bilbao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut