Perfumerías Avenida - Barça CBS: S'acaba el somni de la Copa (67-55)

Un primer mal quart deixa a les blaugranes sense opcions de classificar-se per a les semifinals, tot i competir fins al final

No ha pogut ser. El Barça CBS no ha pogut superar al Perfumerías Avenida, en l'últim partit dels quarts de final de la Copa de la Reina. El parcial de 24-6 durant el primer parcial ha estat demolidor per les d'Isaac Fernández. Una diferència que les blaugranes no han sigut capaces de retallar durant la resta del partit. Tot i competir fins al final, el resultat final ha estat de 67 a 55 per les salmantines.

El Perfumerías Avenida ha entrat al partit amb les idees molt clares. La defensa de les actuals campiones ha posat en massa dificultats al Barça, que només ha pogut sumar quatre punts en els primers 10 minuts.  El parcial al primer quart ha estat de 24 a 6, i les opcions de les blaugranes es veien molt minvades.

L'encert del Barça ha millorat clarament durant el segon quart, tant en tirs de dos com en triples. Poc a poc trobaven solucions a la sòlida defensa rival, i començaven a competir de tu a tu. Tot i això, no han pogut escurçar les distàncies al marcador, que al descans reflectia un clar 41 a 21.

El Barça guanya la segona meitat

Oblidat el primer quart, el Barça CBS ha sortit dels vestuaris amb un punt més d'intensitat. L'intercanvi inicial de punts ha acabat amb un bon parcial de 0-9 favorable per les blaugranes. Un triple de Silvia Domínguez a les acaballes del parcial, però, tornava a posar al Perfumerías 17 punts per sobre.

L'últim quart no ha canviat el desenllaç del partit. Però si ha servit perquè el Barça recuperés les bones sensacions, i per donar minuts a totes les jugadores desplaçades a Saragossa. De fet, les d'Isaac Fernández han guanyat aquest últim parcial (9-14), i també s'han imposat en el resultat global de la segona part (26-34). Una mostra de la competitivitat que ha mostrat l'equip fins al final de l'enfrontament.

S'acaba el somni de la Copa pel Barça. Però ara queda un repte igual d'il·lusionant a la Lliga Endesa: la lluita pels play-offs. A només tres jornades del final de la fase regular, les blaugranes encara tenen possibilitats de classificar-se entre les vuit primeres de la taula. El proper partit al Juan Carlos Navarro, dimecres dia 5, serà clau per mantenir les opcions vives.