Rumb a la Copa de la Reina!

Rumb a la Copa de la Reina!

El Barça CBS jugarà els quarts de final contra Perfumerías Avenida, divendres a les 20:30h

Jugar una Copa de la Reina sempre és un repte il·lusionant. Però quan és la primera, encara molt més. I aquest és el cas del Barça CBS, un equip que debutava aquesta temporada en la Lliga Endesa després de dos ascensos en només quatre anys. Sens dubte, una competició especial per a l'equip d'Isaac Fernández.

Una gran primera volta va donar a les blaugranes l'accés a la Copa. Setenes de la classificació en acabar les 15 primeres jornades, sabien que als quarts de final els hi tocaria un dels caps de sèrie. I la fortuna va voler que fos el Perfumerías Avenida, campió en vuit de les últimes 11 edicions. 

Un rival d'alçada

El Barça, doncs, estrenarà el seu pas per la Copa de la Reina aquest divendres davant un dels rivals més forts de la competició. Les de Salamanca són l'equip amb més títols en el seu palmarès: 10 campionats en total, tots entre 2005 i 2022. Precisament l'any passat van ser les guanyadores de la Copa, amb la base Silvia Domínguez escollida com a MVP.

Però el Barça confia en el bon nivell mostrat durant tota la temporada per poder avançar a les semifinals. "No se puede dar todo por sentenciado, iremos a complicarle el día al Perfumerías Avenida, y por qué no, a estar en las semifinales", afirmaba Marta Canella abans de posar rumb a Saragossa. El guanyador de l'eliminatòria s'enfrontarà al vencedor del partit entre l'Uni Girona i el Gernika Bizkaia.

A la tercera...

Ambdós equips ja s'han vist les cares en dues ocasions aquesta temporada, a la Lliga Endesa. En els dos partits, la victòria va ser pel Perfumerías Avenida. Però el Barça sempre va plantar cara, posant-se per davant en el marcador en tots dos duels. 

El Barça CBS, però, arriba en un moment complicat després d'encaixar quatre derrotes consecutives. Isaac Fernández confia en poder fer una bona actuació per canviar la dinàmica de l'equip: "Espero que si hacemos una buena Copa, nos dé la energía que necesitamos para poder afrontar los últimos tres partidos de Liga, donde nos jugamos entrar en play-off".

La Copa s'obrirà el dijous 30 amb el duel entre Valencia Basket i Estudiantes, seguit del Casademont Zaragoza - Araski. Divendres serà el torn pels equips de la part baixa del quadre: Uni Girona i Gernika Bizkaia, i per tancar els quarts de final, Barça CBS davant Perfumerías Avenida (20:30h). Un torneig molt igualat, en el que qualsevol equip podria aconseguir el títol coper. 

Sens dubte, aquesta Copa és un repte il·lusionant per un equip debutant com el Barça CBS. De les 13 jugadores, només Anna Cruz, Ari Pujol i Ainhoa López han disputat una Copa de la Reina. Però les blaugranes tenen molt clar que no venen només a gaudir. Venen a competir. I, per què no, poder alçar el títol aquest diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut