Que el ritme no s’aturi

Que el ritme no s’aturi

El Barça rep dijous (20.30h) l’Alba de Berlín

El Barça rep aquest dijous (20.30h, Dazn) l’Alba de Berlín, en la jornada 32 de l’Eurolliga. Els blaugranes volen allargar el bon moment que travessen, confirmat dimarts en la victòria a la pista del Partizan (80-89). Davant tindran un Alba que ja no es juga res, però molt competitiu en les últimes setmanes.

El rival

El conjunt alemany és penúltim a la taula, amb 9 victòries i 22 derrotes, però dos d’aquests triomfs els ha aconseguit en els seus últims tres partits. El dinàmic equip dirigit per Israel González també va lluitar fins al final el seu duel de dimarts (93-87) a la pista d’un Cazoo Baskonia que necessitava la victòria en la seva cursa per entrar en play-off.

Els homes més importants de l’equip berlinès són Maodo Lo (11,9 punts per partit), Jaleen Smith (11,7 punts per partit) i Tamir Blatt (8,1 punts i 4,7 assistències per partit). Cal tenir en compte altres noms com Olinde, Sikma o Thiemann.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba en un gran moment de forma i acumula tres victòries seguides a l’Eurolliga. El conjunt de Saras Jasikevicius suma un balanç de 21 triomfs i 10 derrotes, i sembla determinat a assegurar el factor pista al play-off. Jasikevicius té disponible a tota la plantilla per perseguir aquest objectiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut