El Barça CBS, il·lusionat amb la Copa

El Barça CBS, il·lusionat amb la Copa

Les blaugranes parlen al Media Day abans de debutar aquest divendres

El proper divendres 31 de març, a les 20:30h, el Barça CBS jugarà per primera vegada la Copa de la Reina a Saragossa. Les blaugranes es van classificar després d’una gran primera volta a la seva primera temporada a la Lliga Femenina Endesa. Ara, jugar la Copa serà un premi a l’esforç de les jugadores i el cos tècnic.  

El rival serà ni més ni menys que el Perfumerías Avenidas, l’actual campió de Copa i l’equip que ha guanyat 8 de les darreres 12 edicions del campionat. Abans d’anar cap a Saragossa, les jugadores d’Isaac Fernández han atès als mitjans per explicar com arriben a aquest esdeveniment tan important per al Club.

A continuació, les declaracions més destacades de les jugadores i el mateix entrenador.

Isaac Fernández (entrenador del Barça CBS):

"Afrontem la Copa amb molta il·lusió. A principi de temporada no teníem dintre dels nostres plans estar aquí, ens ho vam guanyar. Sí que és veritat, que des del moment que ho vam aconseguir a ara, el nostre moment de forma ha canviat, però la il·lusió que ens fa, ens farà tornar a ser competitius".

"Per nosaltres és un èxit estar a la Copa. Crec que és una recompensa a la feina feta, no sols en aquesta temporada, sinó de temporades enrere. Som totes noves a la categoria, menys l'Anna Cruz, per tant, teníem dubtes del que podíem arribar a fer. Ho vam veure a prop, i haver-ho aconseguit ens fa molta il·lusió".

"Anem amb l'objectiu de donar la màxima guerra possible, no pot ser que només anem a gaudir. Tenim la sort de jugar contra les campiones, a més juguem les últimes i en un pavelló que estarà ple, això ens ha de fer aixecar els ànims".

"Espero que si fem una bona Copa, ens doni l'energia que necessitem per poder afrontar els darrers tres partits de Lliga, on ens juguem entrar a play-off. Però, si el partit va malament, no passa res, tornem a començar de nou. Perquè l'esport té aquestes coses".

Marta Canella (capitana del Barça CBS):

"Per nosaltres és un somni jugar aquesta Copa, no ens ho hauríem imaginat a principi de temporada. Però ara ja estem allà, només queda donar-ho tot i gaudir".

"Hem vist que la Lliga està molt competida i que els equips grans d'Eurolliga poden tenir un mal dia. Per tant, no es pot donar tot per sentenciat, anirem a complicar-li el dia al Perfumerías Avenida, i per què no, a estar a les semifinals".

"És un premi jugar contra un equip així, motiva molt. Nosaltres les hem vist aixecar aquesta copa mil vegades, i aquest cop volem ser nosaltres qui evitem aquesta imatge una nova vegada".

Jolene Anderson (aler del Barça CBS):

"El fet de venir de segona divisió i classificar-te per la Copa, és un èxit important per a l'equip. Estem orgulloses, però juguem contra el Perfumerías Avenida, amb les que hem jugat dues vegades aquesta temporada i ja sabem que són molt bones. Serà difícil, ens hem de preparar i a veure si amb sort podem jugar un gran partit".

"Han tingut una temporada dura d'Eurolliga, han jugat bé i han lluitat fins al final amb l'USK Praga. Però crec que estaran recuperades i ara només han de jugar un cop per setmana. Per tant, no crec que influeixi molt, serà difícil."

"Hem de continuar endavant, hem de tenir aquesta mentalitat. Aquest partit és una gran oportunitat, juguem contra un dels millors equips de la Lliga. És la millor manera per millorar i per estar preparades per al final de temporada".

Lucía Navarro (escorta del Barça CBS):

"Veig la Copa com una experiència i poder viure-la és un premi. Estem amb moltes ganes d'intentar donar una sorpresa. I crec que sí que la podem donar. Hem demostrat que som un gran equip i que podem fer grans coses".

"Juguem contra un gran rival al que respectem moltíssim, però que ens motiva, ja que és un equip molt fort i que competeix a l'Eurolliga. Pot ser que l'eliminació a Europa els hagi afectat, però nosaltres hem de fer el nostre partit i anar a per totes."

"A casa em diuen que gaudeixi i que això és un premi. Poder viure aquesta temporada amb l'equip és un regal per tot el treball del dia a dia. Estic molt agraïda per l'oportunitat".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut