El Barça CBS, sense opcions a Saragossa

El Barça CBS, sense opcions a Saragossa

Les blaugranes cauen per un clar 88-46, i ja pensen en la Copa de la Reina

Hi ha dies en què les coses no surten. Un d'aquests dies va patir el Barça CBS a la pista del Casademont Zaragoza. Davant d'un rival endollat, les blaugranes no van poder desplegar el seu joc i van acabar caient per 88 a 46. Dura derrota per les d'Isaac Fernández, que afronten aquesta setmana un altre gran repte: la Copa de la Reina.

El primer quart ja va deixar clar el guió del partit. El Zaragoza va començar amb una defensa molt sòlida, sense permetre cistelles fàcils i corrent al contraatac. El Barça, desbordat des de l'inici, no trobava solucions. El temps mort d'Isaac Fernández no va fer efecte, i els primers deu minuts acabaven amb un resultat de 20 a 8.

Una diferència que se seguiria ampliant durant el segon parcial. Fins a 30 punts d'avantatge van tenir les locals (40-10), amb un Barça que no podia retallar distàncies al marcador. Al descans, el partit estava pràcticament sentenciat: 46-18.

El Barça intenta plantar cara

La defensa en zona que va proposar el Barça a la segona meitat va donar resultats. Tot i no poder apropar-se en l'electrònic, el conjunt dirigit per Isaac Fernández va poder competir de tu a tu. De fet, el resultat del tercer quart va ser favorable a les blaugranes, que seguien molt lluny de la victòria (62-36).

L'últim quart va ser més aviat un tràmit. Sense opcions de remuntada, el Barça va aprofitar per recuperar sensacions i repartir minuts entre totes les jugadores. Finalment, dura derrota per 88 a 46 davant el quart classificat de la Lliga Endesa. La millor notícia, la bona actuació de Deva Bermejo, màxima anotadora del Barça CBS amb 7 punts  i 2 assistències.

Objectiu: la Copa

Aquesta setmana, les blaugranes afronten l'il·lusionant repte de la Copa de la Reina, que també es jugarà a Saragossa. El Barça s'enfrontarà al Perfumerías Avenida als quarts de final, divendres a les 20:30h. En cas de guanyar, el rival a les semifinals sortiria del partit entre Valencia Basket i Uni Girona. Sens dubte, una gran oportunitat per les blaugranes per continuar exhibint el gran nivell mostrat aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut