Panathinaikos - Barça: Feina feta i ja som de Playoff! (74-88)
Ofert per

Panathinaikos - Barça: Feina feta i ja som de Playoff! (74-88)

Els blaugrana han remuntat un mal inici i han acabat signant una victòria amb uns estel·lars Mirotic i Tobey per assegurar-se un bitllet pels Playoff

El Barça ha allargat a quatre la ratxa de victòries i ha superat el Panathinaikos (74-88) al sempre complicat Oaka Altion d'Atenes. Un triomf que serveix, a més de refermar la millora dels últims partits, per assegurar-se matemàticament una de les vuit places reservades pels equips que seran als Playoff de l'Eurolliga.

Amb els grecs ja eliminats i sense cap mena de pressió, han sortit amb una embranzida inicial que el Barça no ha pogut igualar. Un Papagiannis am la punteria afinada ha enlairat a Panathinaikos fins un primer parcial de 14-5, i pel costat blaugrana només Abrines, amb dos triples, semblava capaç d'oposar esistència.

Inici dubitatiu amb reacció al segon quart

Jasikevicius s'ha vist obligat a aturar el partit amb 20-10, i els blaugrana han reaccionat a base d'orgull. Una esmaixada espectacular de Vesely ha endollat els seus companys i el període s'ha tancat amb una cistella de Higgins sobre la botzina (25-22).

En el segon, els blaugrana han liderat el partit per primer cop, mentre endurien la defensa i els tirs dels grecs no entraven. Entre el desencert i les baixes destacades de Dwayne Bacon i Mateusz Ponitka, han mermat la rotació de Christos Serelis, i el Barça ha clavat un 2-12 de parcial que podia amenaçar amb trencar el partit. Però Panathinaikos s'hi ha enganxat, i amb un intencanvi de triples en l'últim minut del primer temps s'ha arribat al 36-43 tant bo pels interessos culers com perillós.

I ara, a pel factor pista

Al retorn de vestidors, el Barça ha colpejat primer amb un 3-10 que apujava l'avantatge fins a 14 punts, la màxima del partit. Panathinaikos ho ha aconseguit rebaixar i durant molts minuts la diferència s'ha mantingut estable al voltant de la desena, i així s'ha reflectit al final del període (60-68).

Però els grecs s'han negat a rendir-se tan aviat, i han arribat a posar la por al cos dels blaugrana quan s'han posat amb un 70-75, però el Barça ha posat un parell de marxes més i amb un partit de megacrack de Nikola Mirotic, amb 26 punts i de Mike Tobey, igualant la màxima anotació de la temporada amb 16, els de Jasikevicius s'han assegurat ser un dels vuit que lluitaran per aixecar el trofeu de campions d'Europa.

De moment, l'objectiu més immediat és el d'assegurar-se el factor pista i poder acabar el més amunt possible. Abans de viatjar a Belgrad i rebre l'Alba Berlin, toca canviar de xip perquè aquest dissabte hi ha derbi contra el Joventut de Badalona al Palau Blaugrana (20.45 hores).

 

Fitxa del partit

Panathinaikos: 74
Barça: 88

Panathinaikos: Wolters (0), Papagiannis (19), Thomas (11), Williams (9), Grigonis (13) - cinc inicial - P. Kalaitzakis (0), Lee (6), Bochoridis (5), Agravanis (2), Manrzoukas (5) i Gudaitis (4).

Barça: Satoransky (8), Laprovittola (2), Abrines (8), Mirotic (26), Sanli (0) - cinc inicial - Da Silva (0), Vesely (7), Kalinic (6), Higgins (9), Tobey (16) i Jokubaitis (6).

Parcials: 25-22, 11-21, 24-25 i 14-20.

Àrbitres: Olegs Latisevs, Milan Nedovic i Luka Kardum.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut