El Barça, classificat per al Playoff de quarts de l’Eurolliga

El Barça, classificat per al Playoff de quarts de l’Eurolliga

Els de Saras volen acabar entre els quatre primers per tenir el factor pista a favor en els quarts de final

El Barça ha certificat aquest dijous, amb el triomf a la pista del Panathinaikos (74-88), la seva presència als Playoff de l’Eurolliga. L’equip de Sarunas Jasikevicius ho ha aconseguit quatre jornades abans del final de la Lliga Regular i ara té un altre objectiu: finalitzar entre els quatre millors equips per tenir el factor pista a favor a l’eliminatòria de quarts de final.

Els Playoffs començaran el 25-26 d’abril i s’allargaran, en un possible cinquè partit, fins al 10 de maig.

Gran balanç

La victòria número 20 de la temporada a Europa ha estat la que ha certificat un lloc entre els vuit millors de la competició per quarta temporada consecutiva (2019, 2021, 2022 i 2023). Per arribar fins aquesta classificació -actualment el Barça és el tercer classificat- l’equip català ha superat a 15 dels seus rivals aquesta temporada, excepte l’Olympiacos i l’Efes, amb el qual ha perdut els dos partits disputats, i li falta per jugar al Palau contra el València Basket, que va vèncer els blaugranes a la primera volta.

Rival incert

Encara resten 4 partits per disputar-se i és complicat fer una fotografia final. L’Olympiacos i el Reial Madrid ja estan classificats, mentre que la lluita pel Playoff i per ser cap de sèrie està molt viva amb equips com el Mònaco, el Fenerbahce, el Partizan, el Maccabi, el Baskonia, el Zalgiris, el València Basket, l’Anadolu Efes, el Milà o la Virtus, entre d’altres equips amb opcions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut