Primera bola de play-off a Atenes

Primera bola de play-off a Atenes

Una victòria contra el Panathinaikos (dijous, 19.30h) donaria la classificació

El Barça visita aquest dijous (19.30h, Dazn) el Panathinaikos, en la jornada 30 de l’Eurolliga, amb la possibilitat de classificar-se per als play-off de la competició. I és que una victòria del conjunt blaugrana a Atenes suposaria el bitllet per als quarts de final, encara amb tres partits per disputar on es decidiria el factor pista.

El rival

El Panathinaikos ja no té opcions d’estar als quarts de final. L’equip grec és setzè, amb 10 victòries i 19 derrotes, però tot i així posarà las coses difícils en una pista tan calenta com l’Oaka Altion. A la primera volta, al Palau Blaugrana, el Barça es va imposar per 74-68.

L’entrenador dels grecs, Serelis, ha reconegut les baixes de dos dels seus millors homes, Dwayne Bacon i Mateusz Ponitka. Cal tenir en compte, però, jugadors com Derrick Williams (13,2 punts i 4,4 rebots per partit), Paris Lee (11,2 punts i 3,6 assistències per partit) o Matt Thomas (8,8 punts per partit).

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba al partit com a tercer classificat, amb 19 victòries i 10 derrotes. Un triomf a Atenes situaria als blaugranes com el tercer equip classificat matemàticament per als play-off, tot i que encara hauria de lluitar pel factor camp en les tres jornades restants.

Saras Jasikevicius, que té a la seva disposició a tota la plantilla, viatjarà amb una expedició de 14 jugadors. Sergi Martínez restarà a Barcelona per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut