Prova de nivell al Martín Carpena

Prova de nivell al Martín Carpena

Els de Saras visiten el vigent campió de Copa al seu feu (diumenge, 17h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 17h i en directe per Movistar Deportes (Dial 59), l’Unicaja de Màlaga al Martín Carpena. L’equip andalús, campió de la Copa del Rei i que va eliminar el Barça en els quarts de final de la Copa, és actualment el 5è classificat  de la Lliga Endesa.

El rival

Compta amb un equip amb moltes armes ofensives i compensat. El seu màxim anotador és el base Kendrick Perry amb 10,8 punts, però té diversos jugadors que superen la desena de punts -Osetkowski, Brizuela i Carter- i altres que s’hi apropen com Dedovic, Kalinoski o Kravish. A més, l’equip d’Ibon Navarro també compta amb altres jugadors de primer nivell com Alberto Díaz, el català Yankuba Sima, Thomas, Barreiro o Melvin Ejim. 

L’Unicaja és el millor equip de tota la Lliga Endesa en recuperacions per partit (11,8) i també el que més encert té en tirs de dos amb un percentatge del 58%.

El Barça

Busca un nou triomf aquesta setmana després de superar l’Estrella Roja en partit d’Eurolliga. Els de Saras són conscients que, si volen tornar a aspirar a la primera posició de la Lliga Endesa, no poden fallar i el Martín Carpena serà un test de nivell per als blaugranes. Val a dir que les últimes tres visites a Màlaga han acabat amb triomf blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut