Satoransky, MVP de la jornada a la Lliga Endesa

Satoransky, MVP de la jornada a la Lliga Endesa

El base txec, amb 19 punts i 29 de valoració, signa el seu millor partit com a blaugrana

Tomas Satoransky ha estat designat com a MVP de la jornada 22 de la Lliga Endesa. El base txec va completar contra el BAXI Manresa el millor partit de la temporada amb 19 punts i 29 de valoració -el seu rècord com a blaugrana- en tal sols 19 minuts i 31 segons a pista. 

Sato va completar el seu gran partit amb un 100% en tirs de camp (6/6 en tirs de dos), 5 assistències -que van suposar 15 punts perquè van ser 5 triples anotats-, 6 faltes rebudes i dues recuperacions.

Aquesta és la segona vegada en la seva trajectòria esportiva que Satoransky és nomenat MVP de la jornada. La primera va ser, també amb el Barça, la temporada 2015/16 durant la jornada 28 de la competició. El seu rècord de valoració segueixen sent els 30 crèdits aconseguits amb el Cajasol de Sevilla contra el Valladolid la temporada 2013/14.

Gran partit dels bases

I és que no només Satoransky va brillar contra el Manresa. Rokas Jokubaitis va anotar 18 punts, va repartir 5 assistències i va finalitzar amb una valoració de 19 crèdits en els 20 minuts i 29 segons disputats.

Els 18 punts de Rokas són la seva millor marca anotadora de la temporada, tot i que el seu rècord amb el Barça són els 22 punts aconseguits contra el Surne Bilbao Basket la seva primera temporada, el curs 2021/22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut