El Barça CBS cau (50-68) davant d'un Perfumerías Avenida en ratxa

Les blaugranes van arribar a posar-se per davant al marcador, però la defensa de les de Salamanca a l'últim parcial els va donar la victòria

Derrota del Barça CBS davant el Perfumerías Avenida, invicte en lliga aquest any 2023, per 50-68. Tot i la diferència al marcador, el Barça va lluitar el partit fins a l'últim quart, arribant a posar-se per davant al marcador (38-37) a mitjans del tercer parcial. Però la dura defensa del segon classificat de la Lliga Endesa va fer impossible la victòria blaugrana.

El primer quart va estar marcat per la igualtat, i la falta d'encert de cara a cistella. Les defenses s'imposaven als atacs, i el final del primer parcial arribava amb un discret empat a 12 al marcador.

Canvi de dinàmica per part dels dos equips al segon quart. Primer serien les visitants qui sortien amb un grau més d'intensitat, aconseguint els avantatges més grans del partit fins al moment (17-24, minut 15). En aquest instant, Isaac Fernández demanava un temps mort per intentar tornar la igualat al matx. I així seria. Set punts consecutius de Rakovic per deixar el Barça només dos per sota. Però un bon parcial final del Perfumerías, just abans d'acabar el segon quart, deixava el marcador 27 a 35 al descans.

Reacció blaugrana

Els nou punts de Jolene Anderson a la represa, sumats a la bona defensa de l'equip, posaven al Barça de nou per davant al marcador (38-37). Bons minuts del conjunt local que feien creure en la victòria. En aquest cas, un temps mort de l'entrenador rival Pepe Vázquez serviria perquè les seves jugadores tinguessin un punt més d'intensitat en defensa. Un parcial de 3 a 12 tornava l'avantatge de vuit punts al Perfumerías.

L'últim quart va ser definitiu pel desenllaç del partit. Tot i els intents de remuntada del Barça, animades per l'afició local, els Perfumerías Avenida no va deixar que les blaugranes s'aproximessin al marcador. Al contrari. Poc a poc van anar augmentant les distàncies, fins a arribar al 50-68 final i firmar així la seva tretzena victòria consecutiva.

Recta final de la Lliga Endesa

Amb aquesta derrota, el Barça CBS cau a la novena posició de la classificació, amb un balanç de 12 victòries per 13 derrotes. Quan falten només cinc jornades pel final de la temporada regular, la igualtat per entrar als play-off pel títol és màxima. El pròxim partit de les blaugranes, dissabte a la pista del Cadí La Seu, serà clau per seguir amb les aspiracions intactes.