Barça – Baxi Manresa: Victòria per recuperar sensacions (93-72)
Ofert per

Els blaugranes tornen a guanyar després de tres derrotes consecutives en un gran partit davant els dels Bages

Victòria important del Barça de bàsquet al Palau Blaugrana davant el Baxi Manresa. Els blaugranes han superat clarament, de 21 punts, els del Bages (93-72), en un partit que ja ha sentenciat el Barça abans del descans.

Amb aquesta victòria, els blaugranes continuen a la segona posició a una victòria del Reial Madrid i acaben així amb els tres partits consecutius perdent.

Festival ofensiu

Quin inici de partit del Barça! Els jugadors de Sarunas Jasikevicius s'han posat les piles des del primer segon de partit i en el primer minut  ja s'han allunyat a set punts del Baxi Manresa, 7-0. A més, han estat molt endollats des de la línia de tres amb quatre triples en tot el quart.

Els culers han trobat moltes facilitats per veure cistella, a més d’una gran capacitat per recuperar pilotes. Fins a sis recuperacions han aconseguit els blaugranes que els ha permès posar-se a una diferència de 15 en els primers 10 minuts, 29-14. Finalment, el primer quart ha acabat amb un +14 del Barça, 32-18.

Al segon quart, el Barça ha continuat prement l'accelerador i ha deixat el partit amb un marcador molt favorable. Gràcies a un Mirotic (13 punts) i un Thomas Satoransky (11 punts) incommensurables en atac. Al final, els blaugranes han deixat el marcador abans del descans amb una diferència de 27 punts (56-27), la màxima fins aleshores.

L'avantatge augmenta

A la represa, Jasikevicius ha donat descans als jugadors més habituals quan el partit ja estava decidit, però, així i tot, els blaugranes no han afluixat. Amb les rotacions, s'ha arribat a superar el màxim avantatge de la primera part: 30 punts (77-47, min. 29).

Jokubaitis ha estat el jugador més actiu de la segona part anotant fins a 18 punts. Qui també ho ha aprofitat, ha estat Abrines. Amb una cistella del mallorquí, el Barça ha superat els 30 punts d'avantatge en el marcador.

Finalment, els blaugranes s'han emportat el partit amb un marcador clar de 93-72. En un partit que ha dominat de l'inici al final.