Duel de ratxes al Palau

Duel de ratxes al Palau

El Barça rep diumenge (18.30h) el Baxi Manresa

El Barça rep aquest diumenge (18.30h, Vamos) el Baxi Manresa, en la jornada 22 de la Lliga Endesa. El conjunt blaugrana buscarà recuperar sensacions al Palau, després d’encaixar tres derrotes a fora de casa, mentre els bagencs acumulen tres triomfs de manera consecutiva en totes les competicions.

El rival

El Baxi Manresa arriba al partit immers en la lluita per evitar el descens. Els homes de Pedro Martínez són penúltims a la classificació, amb quatre victòries i 16 derrotes, a només un triomf de l’equip que marca la salvació. A més, la inèrcia del Manresa és positiva: l’última jornada va guanyar contra el Carplus Fuenlabrada (92-78) i ha encadenat dues victòries a la Basketball Champions League.

Després de patir tota la temporada amb les lesions, el Baxi Manresa té ara tota la plantilla disponible. Cal tenir en compte jugadors com Harding (16,1 punts per partit), Robinson (13,5 punts i 4,8 rebots per partit) o Waczynski (10,6 punts per partit), sense oblidar altres noms com Ferrari, Vaulet o Geben.

El Barça

Per la seva banda, el Barça encara el duel després d’una setmana dura a l’Eurolliga, amb derrotes a la pista de l’Olympiacos i el Fenerbahce. La setmana acaba ara al Palau, on els blaugranes buscaran tornar a la victòria i recuperar sensacions com les que van viure al duel de la primera volta al Nou Congost (78-101).

L’entrenador del Barça, Saras Jasikevicius, té a la seva disposició a tota la plantilla per rebre l’equip bagenc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut